1
Notificările mele
Snowboard Kids

Social

Dată lansare

15 Martie 1998

Platformă

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Deși nu sa bucurat niciodată de succesul pe piața masivă a franchisei de curse kart precum Mario Kart sau Diddy Kong Racing, mecanica de joc Snowboard Kids și o prezentare elegantă au asigurat statutul jocului ca un hit cult surprinzător. tractoare pe Big Snowman.

Gameplay-ul este compus din patru snowboardieri care coboară pe un curs de munte. Racerii pot efectua trucuri și pot achiziționa energie prin obiecte / cutii pentru a câștiga mâna superioară. O tură este terminată atunci când un sportiv ajunge în partea de jos a cursului și trece prin poarta liftului. Cursa este ridicată până la începutul cursei pentru a începe următoarea tură. Primul curse care ajunge la partea de jos a cursei în turul final câștigă cursa. Modul principal de joc al Snowboard Kids, în care patru snowboardiști se cer unii pe alții în cursul desfășurării de trucuri și folosind obiecte și arme. Primul curse care ajunge în partea de jos a cursului în turul final câștigă cursa. Există trei jocuri de îndemânare disponibile pentru a juca în Snowboard Kids: viteză, împușcături și trick.

Viteza: Jocul de abilități de viteză provoacă jucătorului să înregistreze cel mai rapid timp pe curs. Ventilatoarele sunt împrăștiate pe parcursul cursei pentru ca jucătorii să obțină un impuls temporar temporar. Acest mod poate fi jucat numai pe Rookie Mountain, Big Snowman și Sunset Rock. Shot: Jocul de îndemânare împușcat provoacă jucătorului să tragă și să distrugă cât mai mulți oameni de zăpadă împrăștiați pe teren. Jucătorul are o muniție nelimitată de folosit, dar împușcarea prea multor fotografii într-o problemă rapidă duce la supraîncălzire și nu poate să tragă pentru câteva secunde înainte de a putea trage din nou. Numai Rookie Mountain, Big Snowman și Sunset Rock sunt cursurile disponibile pentru a juca acest mod. Trick: Modul truc provoacă jucătorului să acumuleze cât mai multe puncte de trick pe curs timp de trei minute. Un curs special (Animal Land) este desemnat pentru acest curs, care are caracteristici speciale pentru jucătorii să efectueze numeroase trucuri pe. Atacul timpului provoacă jucătorilor să posteze cel mai rapid timp pe un curs. Spre deosebire de modul de joc de abilități de viteză, modul de atac de timp poate fi jucat pe toate cursurile. De asemenea, jucătorul este limitat la un ventilator pe care îl pot folosi la discreția lor.

Multiplayerul local din Snowboard Kids este limitat la o cursă de luptă. Toate cursurile de cursă, caracterele și plăcile deblocate din modurile single player pot fi folosite aici. Snowboard Kids are șase caractere total redate. Fiecare personaj este evaluat din trei stele în trei atribute: viteză, întoarcere și trick. Slash

Un personaj cu totul în jur, Slash este o alegere bună pentru jucătorii începători. El nu are nici o slăbiciune deosebită, dar nici nu are puncte forte specifice. Speed: 2Turn: 2Trick: 2

Postați în fluxul jocului

Teme

,

Distribuie "Snowboard Kids" unui prieten