1
Notificările mele
Slay the Spire

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1212 460 poziții

Dată lansare

15 Noiembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5121

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

În Slay the Spire, complotul joacă un rol minor. Joci ca un aventurier, care incearca sa ajunga in varful topiturii omonime, care se confrunta cu numeroase pericole in drumul lor.

Modul de joc al lui Slay the Spire constă în lupta împotriva războinicilor împotriva atacurilor. Îi învingi folosind abilitățile de luptă ale protagonistului și faci mișcări spectaculoase. Atacurile au fost atribuite peste două sute de cărți și, deși începeți cu doar o mână de ele, pe măsură ce jocul progresează, veți aduna noi, mai puternice. De asemenea, puteți da efecte suplimentare cărților dvs., utilizând așa-numitele relicve, care reprezintă peste o sută de elemente speciale care măresc puterea atacului.

Sarcina ta, cu toate acestea, este mult mai dificilă de sistemul permadeath, ceea ce înseamnă că, după ce protagonistul moare, trebuie să începeți peste tot. În plus, aspectul jocului se schimbă odată cu fiecare joc nou, deci trebuie să vă confruntați cu noi provocări de fiecare dată. Cu toate acestea, la început puteți alege un punct de pornire, iar harta clară vă permite să vă planificați calea (deși sunteți obligat să întâlniți mai multe surprize) șefului care vă așteaptă la vârf.

Noutăți

25 October
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Slay the Spire" unui prieten