1
Notificările mele
Sky Force Reloaded

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1892 150 poziții

Dată lansare

30 Noiembrie 2017

Platformă

, , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un shooter oldschool inspirat de clasicele arcade. Sky Force Reloaded a fost produs de studioul polonez Infinite Dreams, creatorii celor două tranșe anterioare din seria: Sky Force din 2004 și Sky Force din 2014. În joc, jucătorul controlează un avion de luptă care zboară automat într-o direcție partea de sus a ecranului). Jucătorul are sarcina de a împușca unitățile inamice care sosesc și de a evita lovirea sau crăparea în obstacole. Este o idee bună să colectați diverse bonusuri care oferă provizii de putere temporare și vă permit să echipați vehiculul cu arme mai bune. În plus față de aeronava regulată inamic, jucătorul se va confrunta cu șefii puternici, întâlnirile cu care vor necesita reflexe bune și dexteritate. O altă atracție sunt misiunile opționale, în timpul cărora trebuie salvat civilii. Aceste misiuni sunt foarte riscante, dar completarea lor acordă premii excepționale. Sky Force Reloaded oferă numeroase nivele variate și efecte speciale colorate, care îmbogățesc grafica jocului.

Mecanici

Mecanica de bază a gameplay-ului rămâne aceeași. Jucătorul controlează un mic avion de luptă care zboară automat în partea de sus a ecranului și luptă împotriva hoardelor dușmanilor. Jucătorul trebuie să evite lovirea diferitelor obstacole și trebuie să adune elemente utile. Unele articole oferă bonusuri suplimentare, în timp ce altele echipează nava cu arme mai bune.

Jocul este mai interesant, datorită luptelor cu șefii puternici și cu o gamă largă de arme. Misiuni riscante opționale cunoscute din jocurile anterioare din serie au revenit, de asemenea, în timpul cărora jucătorul trebuie să salveze civili și să primească mari recompense pentru asta.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sky Force Reloaded" unui prieten