1
Notificările mele
Sinner: Sacrifice for Redemption

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5622 536 poziții

Dată lansare

16 Octombrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , ,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19872

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Sinner: Sacrifice for Redemption este o acțiune RPG dezvoltată de echipa de dezvoltare chineză Dark Star Games. Jocul permite jucătorului să-și asume rolul unui cavaler amnezic care călătorește într-un regat fantezie întunecată în căutarea unei modalități de a-și recâștiga memoria și de a găsi răscumpărare. Acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă a treia persoană și jocul se concentrează pe explorare și luptă. Sistemul de luptă este foarte bazat pe acțiune și foarte greu – cere jucătorului să analizeze mișcarea adversarului și să găsească slăbiciuni în apărarea sa. Jucătorul moare frecvent, dar fiecare moarte este o oportunitate de a învăța mecanica gameplay-ului și de a avea șanse mai mari de victorie în timpul următoarei abordări. O trăsătură unică este necesitatea de a sacrifica una dintre statistici înainte de fiecare luptă cu seful. Din acest motiv, pe măsură ce jocul progresează, caracterul jucătorului devine mai slab, în ​​loc să crească în putere, ca în jocurile tipice de joc. Din acest motiv, jucătorul trebuie să-și folosească propriile abilități pentru a compensa slăbiciunile personajului principal.

Mecanici

Sinner: Sacrifice for Redemption pentru PC / Windows este un RPG de acțiune concentrat asupra explorării și luptei bazate pe acțiuni. Jucătorul poate folosi o varietate de arme, iar bătăliile necesită un sens tactic bun. Taxele fără întârziere se termină întotdeauna tragic. Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să învețe să analizeze mișcarea inamicului și să găsească bune oportunități pentru un atac. Luptele sunt foarte dure și în timpul campaniei jucătorul moare în mod regulat. Fiecare moarte este o lecție care ajută la gestionarea ceva mai bine în timpul următoarei abordări.

Dezvoltatorii au implementat o idee interesantă datorită căreia jocul se distinge printre alte titluri din gen. Înainte de fiecare bătălie cu șefii care reprezintă cele șapte păcate moarte, jucătorul trebuie să-și sacrifice una dintre statisticile. Aceasta înseamnă că, în opoziție cu campaniile tipice de joc, în Sinner: Sacrifice for Redemption caracterul jucătorului devine treptat mai slab pe măsură ce progresează prin joc.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sinner: Sacrifice for Redemption" unui prieten