1
Notificările mele
Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall

Social

Dată lansare

8 Februarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3488

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall este un expansion pentru Sid Meier’s Civilization VI

Descriere

Sid Meier Civilization VI: Rise and Fall pentru PC / Windows, dezvoltat de Firaxis Games (care a lucrat la seria de la a treia tranșă) și publicat de 2K, reprezintă o extindere pentru cea de-a șasea tranșă a renumitei serii de jocuri de strategie 4X, anunțat în noiembrie 2017. Jocul vă permite să vă dezvoltați națiunea aleasă de-a lungul a mii de ani. Pentru a reuși, trebuie să rezolvați diverse probleme și pericole, de la dezastre naturale până la machinări neprietenoase din alte țări. Rise and Fall extinde în mod rezonabil sistemele și ideile cunoscute din jocul de bază.

Mecanici

Sid Meier Civilization VI: Rise and Fall pentru PC / Windows adaugă noi funcții și conținut. Puteți controla nouă lideri noi și opt civilizații. Fiecare dintre ele a avut un gameplay unic și bonusuri (inclusiv 8 unități speciale, 4 upgrade-uri și 2 clădiri unice). Extinderea include, de asemenea, un conținut global nou (14 clădiri noi, 8 minuni ale lumii, 7 minuni naturale, 4 unități, 3 resurse, 3 districte noi și 2 actualizări).

Mai ales de remarcat sunt sistemul Marele Agenție și situațiile de urgență În prima, pe măsură ce se dezvoltă imperiul dvs., acesta poate intra fie în Evul Mediu, fie în Epoca de Aur, care prezintă provocări și recompense speciale. Ultimul mecanic poate determina țările vecine să formeze o alianță împotriva uneia dintre ele dacă un imperiu devine prea puternic. Vă permite să câștigați bonusuri și recompense speciale, deși eșecul poate avea consecințe grave. Sistemul de alianță a fost extins. Rise and Fall prezintă diferite tipuri de pacte, în funcție de circumstanțe și obiective strategice.

Sid Meier Civilization VI: Rise and Fall are, de asemenea, un nou sistem de loialitate. Fiecare oraș are propriul său metru acum și neglijând loialitatea provinciilor tale poate avea rezultate dezastruoase, cum ar fi venituri mai mici din impozite sau chiar rebeliuni, ceea ce te poate face să pierzi controlul asupra unui anumit oraș. Dar puteți folosi ajutorul noilor guvernatori pentru a gestiona orașele, deoarece extinderea vă permite să recrutați și să dezvoltați personaje cu specializări distincte și arbori de promovare.

Extinderea adaugă, de asemenea, caracteristica Timeline – o poveste vizuală specială, pe care o puteți accesa în orice moment, permițându-vă să explorați momentele cele mai înalte și cele mai mici din istoria imperiului.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall" unui prieten