1
Notificările mele
Shining Resonance Refrain

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3472 140 poziții

Dată lansare

10 Iulie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul spune povestea unui tânăr erou numit Yuma Ilvern. Trebuie să oprească imperiul să nu capteze și să abuzeze de puterea dragonilor antice, ceea ce ar putea duce la sfârșitul lui Astoria. Din fericire, el este ajutat de prietenii săi și de un dragon al cărui spirit rămâne în interiorul eroului.

Shining Resonance Refrain este un jRPG tipic în care explorați mai mult lumea, discutați cu NPC-uri și luptați. Jucătorii conduc o echipă de eroi, dar au un control direct asupra unui singur personaj, care poate fi ales în meniu – personajele rămase sunt controlate de AI. Combaterea se desfășoară în timp real – rezultatul depinde nu numai de competențe, ci și de statisticile, echipamentele, setările și relația dintre eroi. În plus, jocul are un caracter B.A.N.D. sistem legat de utilizarea de arme-instrumente Armonics în timpul luptei. În timp ce le folosiți, acumulați Battle Performance Mana cu care puteți juca un cântec special, care aduce bonusuri. Tipul unui bonus depinde de cântec și de caracterul care îl execută.

Remasterul introduce un conținut nou. Modul original oferă toate extensiile publicate până acum. Mai mult, în modul Refrain, puteți adăuga echipei Princess Excella și Jinsa. Cu toate acestea, creatorii recomandă să jucați acest mod numai după finalizarea istoriei principale, altfel puteți întâlni niște spoilere.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Shining Resonance Refrain" unui prieten