1
Notificările mele
Shardbound

Social

Evaluare

8.8/10 din 5 voturi

Popularitate

49 din 6265 jocuri

Dată lansare

6 Aprilie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Shardbound, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Un joc de strategie turn-based cu caracteristici de jocuri de cărți. Titlul a fost creat de Spiritwalk Games. Jucătorul este dus într-o lume fantezie care a fost aproape complet distrusă de un dezastru magic. Tot ce a rămas din lume sunt insulele care plutesc deasupra centrului planetei. Deasupra insulelor există fragmente din vechiul regat – când unul dintre ele scade la pământ, oamenii obțin acces la vechile comori și artefacte. Jucătorii își asumă rolul de cercetași care încearcă să profite de aceste oportunități pentru a câștiga bogății și faimă. Modul de joc în Shardbound se concentrează pe bătălii cu cărți compuse manual. Cardurile permit jucătorului să cheme unități și să activeze diverse vrăji. După ce a jucat un card, pe câmpul de luptă apare un războinic. El este controlat ca în jocurile de strategie clasice. Victoria este determinată de potențialul de luptă al unităților, forma teritoriului și obstacolele de pe hartă. Titlul a fost creat în luptele pentru multiplayeri și este complet integrat cu Twitch. Acest lucru permite jucătorilor să vizioneze și să difuzeze dueluri PvP, să semneze pentru meciuri cu difuzoare celebre, să le trimită punți pentru a fi reluate, să participe la turnee speciale și să ajute idolii jucătorilor în cucerirea teritoriilor.

Poveste

Jocul are loc într-o lume fantezie care a fost aproape complet distrusă de un dezastru magic. În prezent se compune dintr-o serie de insule plutitoare deasupra nucleului planetei. Înalt deasupra insulelor există fragmente din vechiul regat. Din când în când, ei cad din cer, permițând oamenilor să aibă acces la bogățiile și artefactele vechi. Jucătorii își asumă rolul de cercetași care încearcă să profite de aceste oportunități pentru a câștiga bogății și faima.

Mecanici

Gameplay-ul în Shardbound pentru PC / Windows se concentrează în cea mai mare parte pe bătălii pe bază de turnuri care au loc pe hărți mici, umplute cu hexes. Jucătorii participă la bătăliile cu pachete de cărți compuse manual. Printre cărți există și cele care permit jucătorilor să activeze vrăji sau să cheme unități. După ce au jucat cărți unice, războinicii apar pe câmpul de luptă, iar jucătorii îi pot controla ca în jocurile de strategie clasice. Aspectele cheie ale luptei constau în abilitățile unităților, forma terenului și obstacolele de pe hartă.

Există șase fracțiuni în joc – fiecare cu personaje și abilități unice. Dezvoltatorii au creat câteva sute de unități. Deoarece este un joc de cărți, colectarea cărților este un aspect important al titlului.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Shardbound" unui prieten