1
Notificările mele
Shadow of the Tomb Raider

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.3/10 din 18 voturi

Popularitate

459 2 poziții

Dată lansare

14 Septembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , ,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19958

Filme

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Shadow of The Tomb Raider Season Pass (PC)
la doar
162 lei

Descriere

Shadow of the Tomb Raider are loc după evenimentele descrise în Rise of the Tomb Raider. De data aceasta, domnișoara Croft călătorește spre America Latină, unde călătorește prin ruinele civilizației antice (inclusiv piramidele Mayanilor și Aztecs), descoperă misterele Ordinului Trinității și află mai multe despre cercetarea efectuată de tatăl ei. Povestea este mai matură decât în jocurile anterioare. Pentru a descrie Lara ca un aventurier mai avansat, dezvoltatorii intenționau să o forțeze să facă față consecințelor deciziilor luate de ea.

Mecanici

Shadow of the Tomb Raider nu introduce modificări revoluționare în mecanica gameplay-ului. Acțiunea este încă prezentată dintr-o perspectivă terță persoană. Dezvoltatorii au decis, totuși, să modifice raportul de combatere și explorare. Deși luptele sunt încă importante, explorarea mormintelor, ruinelor și templelor uitate și rezolvarea ghicitorilor de mediu este mai importantă. În timp ce se atacă astfel de locații, jucătorii trebuie să fie atenți deoarece locurile sunt pline de capcane. Este de remarcat faptul că Lara este foarte experimentată în cățărarea și realizarea de cascadorii uimitoare (săritura peste stânci nu este nimic pentru ea). Se poate scufunda, de asemenea, pentru a verifica ruinele scufundate.

Deoarece jocul are loc în America Latină, jungla este o parte importantă a jocului. Este locuită de animale sălbatice și îi permite Lara să-și dezvolte abilitățile de supraviețuire. În timpul jocului, ea învață cum să profite de împrejurimile ei, să se ascundă în tufișuri (ceea ce este și mai eficient dacă folosește camuflajul de nămol), pentru a elimina în liniște dușmanii sau pentru a le fixa capcanele. Jungla este, de asemenea, o mare sursă de resurse care pot fi folosite în sistemul de crafting avansat. Crafting-ul permite jucătorilor să crească capacitatea rucsacului, să ia mai multe muniții și săgeți, să creeze bandaje care sunt folosite pentru vindecarea rănilor. Pe lângă faptul că are arme, Lara este echipată cu diverse instrumente care facilitează explorarea. Dintre acestea, există un cârlig de luptă și un pickaxe.

Imagini

Imagini Shadow of the Tomb Raider
Imagini Shadow of the Tomb Raider
Imagini Shadow of the Tomb Raider
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Shadow of the Tomb Raider" unui prieten