1
Notificările mele
Sekiro: Shadows Die Twice

Social

Dată lansare

22 Martie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19958

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul este stabilit în Japonia din secolul al XV-lea, în care caracteristicile istorice sunt amestecate cu fantezie. Jucăm ca un războinic dat o sarcină pentru a salva stăpânul său, un moștenitor al unei linii de sânge vechi și să se răzbune pe răpitori. Eroul – un titular Sekiro – este un om cu o singură mână, cu o proteză magică în locul membrelor sale pierdute. Aceasta nu este singura schimbare supranaturală în corpul său, deoarece el este blestemat să nu găsească niciodată pacea în moarte. El nu va primi odihnă veșnică până când nu îi va salva pe stăpânul său.

Mecanici

Sekiro: Shadows Die Twice combină lupte spectaculoase cu mecanica stealth. Ne petrecem cea mai mare parte a timpului ascuns nedetectate sub nasul gardienilor și eliminăm dușmanii prin surprindere. Cu toate acestea, noi, de asemenea, intră în mod regulat în confruntare directă cu ei, care folosesc un sistem arcade complex, asemănător seriei Dark Souls. Există bătălii chiar și cu suflete puternice.

Una dintre trăsăturile cheie este folosirea unui artefact care ia înlocuit mâna dreaptă. Este util pentru blocarea atacurilor sau activarea scutului retractabil alcătuit din zeci de lame. În plus, proteza este echipată cu un cârlig cu un lanț care este neprețuit în timpul explorării. Ca nivele în Sekiro: Shadows Die Twice sunt foarte extinse pe verticală, ne dau multe căi alternative pentru a explora sau a ataca inamicii nesuspectați.

Pe masura ce progresam prin joc, personajul nostru devine mai puternic. Dar nu prin sistemul tipic RPG de puncte de experiență fiind alocate statisticii. În schimb, eroul învață noi abilități care deschid mai multe posibilități.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sekiro: Shadows Die Twice" unui prieten