1
Notificările mele
Secret Neighbor

Social

Dată lansare

2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 43 - 3966

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Secret Neighbor este un joc multiplayer de acțiune cu elemente de aventură, dezvoltat de Dynamic Pixels (autorii Hello Neighbor) și Hologryph. Jocul a fost lansat pe PC de către TinyBuild Games. Secret Neighbor ne duce într-o călătorie în suburbiile cunoscute de la Hello Neighbor, sau mai exact la casa unuia dintre locuitori, care ascunde un secret mohorât. Acțiunea acestei producții are loc între primul și al doilea act al poveștii povestite în jocul precedent dezvoltat de echipa Dynamic Pixels; ne jucăm ca un grup de copii a căror sarcină este să salveze un prieten reținut de vecin în subsol.

În Secret Neighbor, acțiunea este prezentată din perspectiva primei persoane (FPP). Cheia succesului este cooperarea strânsă între jucători (până la opt persoane pot participa la un joc) și căutarea cheilor pentru a deschide ușa către camera următoare.

Cu toate acestea, este complicat de faptul că unul dintre jucători este de fapt un vecin neplăcut deghizat. Sarcina lor este de a câștiga încrederea copiilor și de a face viața lor mizerabilă în diverse moduri. Cu o varietate de gadgeturi la dispoziție, vecinul poate încerca să le separe, să le confunde sau chiar să le intimideze; jocul are loc pe teritoriul său, ceea ce îi oferă un avantaj suplimentar.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Secret Neighbor" unui prieten