1
Notificările mele
Seasons of Heaven

Social

Dată lansare

30 Iunie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3254

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de acțiune-aventură dezvoltat de studioul independent Any Arts Production pentru Nintendo Switch. Seasons of Heaven se bazează pe un roman scris de Nico Augusto. Jocul are loc într-o lume post-apocaliptică și se concentrează asupra unui grup de supraviețuitori care încearcă să rămână în viață într-un mediu periculos. Jucătorul controlează două personaje: Yannem, un băiat cu sindromul Asperger, și Ani, tovarășul său de câini credincios. Acțiunea este demonstrată dintr-o perspectivă terță persoană și jucătorul explorează lumea, rezolvând ghicitorii de mediu și se confruntă cu diverse amenințări, inclusiv creaturi de creatură. Frecvent singura modalitate de a supraviețui este să fugi. Seasons of Heaven este alimentat de Unreal Engine 4. Datorită acestui motor, lumea este bogată în detalii și dispune de un sistem de iluminare avansat.

Poveste

Seasons of Heaven pentru Switch se bazează pe un roman scris de Nico Augusto. Jocul are loc într-o realitate post-apocaliptică. Povestea se concentrează asupra unui grup de supraviețuitori care încearcă să rămână în viață într-un mediu nou, ostil. Jucătorul controlează doi protagoniști – Yann, un băiat cu sindromul Asperger și Ani, însoțitorul său de câini credincios.

Mecanici

Acțiunea din Seasons of Heaven este prezentată utilizând o perspectivă la a treia persoană. Aspectele cheie ale jocului includ explorarea, rezolvarea diferitelor ghicitori de mediu și amenințările cu care se confruntă, inclusiv creaturile de creatură. Frecvent, singura modalitate de a supraviețui unei întâlniri cu ei este fuga. Este de remarcat faptul că player-ul poate comuta liber camera în perspectivă de prima persoană pentru a avea o privire mai bună asupra locului vizitat.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Seasons of Heaven" unui prieten