1
Notificările mele
Scythe: Digital Edition

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4569 4 poziții

Dată lansare

13 Iulie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea lui Scythe: Digital Edition este stabilită în universul din 1920 + creat de Jakub Rozalski – o versiune alternativă a anului 1920, unde câmpurile de luptă sunt umplute nu numai cu infanterie, cavalerie și vehicule cunoscute din cărțile de istorie, dar și meștri. Jucătorii devin lideri ai unor facțiuni alese, cu o misiune de a domina Europa de Est.

La începutul jocului, jucătorii aleg fracțiunile pe care doresc să le conducă și abilitățile necesare pentru a finaliza obiectivul secret. Unul începe jocul dintr-o poziție predeterminată de abilitățile fracțiunii alese și primește un număr precis de resurse (putere, puncte de victorie, opțiuni de mișcare și popularitate).

Jocul are loc pe o hartă împărțită în câmpuri hexagonale reprezentând teritorii care trebuie să cucerească accesul la mai multe resurse. Pe teritoriile controlate, se pot ridica diferite clădiri (pentru a-și consolida poziția), recrutează unități (soldați și cetățeni) și acționează mechs care sunt marca comercială a acestei mărci (prezența lor poate împiedica atacul unui adversar).

Destul de interesant, nu totul depinde de norocul pur – în afară de obiectivul secret și de cărțile aleatoare pe care le trage jucătorii (aceste cărți pot prezenta întâlniri cu populația locală din lumea jocului sau pot adăuga bonusuri temporare fracțiunii), sfârșitul rezultatul jocului depinde în totalitate de deciziile jucătorului. În plus, jocul nu este împărțit în runde și nu se poate elimina complet adversarii.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Scythe: Digital Edition" unui prieten