1
Notificările mele
Savant

Social

Dată lansare

18 August 2013

Platformă

, , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

joacă muzica

Jucătorul controlează Savant, un muzician norvegian electronic, care este dat afară din camera lui dintr-un orb rău intenționat. Deci, Savant urcă pe turnul său, luptând împotriva unei serii de roboți care nu se termină niciodată. Pe parcurs, colectează CD-ul pentru a debloca noi abilități. Până când va ajunge la confruntarea finală cu personajul inamic arc Vario. Missiles

Savant poate trage rachete în 360 direcții. El poate sări între doi pedistali și eschivați cu un salt. Denumirea roboților Furajele vor prelua puține fotografii, dar apoi o furajare de aur puternic blindată va scădea cu 1 / 4th of a CD. Utilizați cârligul de recuperare pentru a recupera CD-ul și, atunci când ați colectat un CD întreg, veți câștiga noi puteri.

Albumul – Cult >

Abilitatea: Power Trip

„fiecare Enemy pe care îl învingeți adaugă la Meterul de încărcare, permițând un atac puternic de spargere.”

p>

Album – Ism

Abilitate: Savantism

„Deblochează această coloană sonoră împarte primul tău atac în 5 goluri efective” p> Bach la Phuture

Album – Ninur

Abilitatea: Premonition

un inamic apare, ecranul va clipi „

Butterfly

Album – Cult

p> „Deblocarea acestui soundtrack ridica Meter de încărcare la 5 baruri.În cazul în care sunt complet încărcate, dvs. de missles normale se confruntă dubla deteriorare.”

5 minute de mod survial

Melody Circus

Album – Alchimist

Abilitate: Trapeze Shuffle această coloană sonoră va stimula multimetrul de încărcare prin evadare. Fiecare provocare de performanță va adăuga energie la multimetrul de încărcare, precum și creșterea vitezei de depresuri până la efectuarea unui atac. „

Albumul organic

Abilitatea: Un colectiv

„Deblocarea acestei coloane sonore vă va permite să folosiți lanțurile pentru a vă apuca pe inamici. Atunci când contorul dvs. de încărcare este plin, continuați să rotiți folosind Trapeze Shuffle pentru a încărca atacul. Când este complet încărcat, continuați să vă răsuciți și să vă îndreptați spre un inamic în timp ce apăsați butonul mouse-ului. „Un metru pentru încărcarea fotografiilor, detectarea dușmanilor, măsurători mai mari pentru încărcarea fotografiilor și împărțirea fotografiilor 1-5 răspândirea de fotografii. Furajele – dușmanii simpli iau mai puțin de 3 rachete, vor circula în jurul scenei până când se vor roti și se vor încărca în ultima locație.

Furajul de Aur – în mod normal protejat în interiorul a 4 Furaje sau apare la întâmplare pe hartă, va lua mai multe rachete decât alți dușmani și va oferi mai multă distragere de la alți inamici, Ironcoptere – când apar că vor rămâne într-un punct, vin lent la tine și apoi zigzag în jurul scenei.

– sunt asemanatoare cu ironcopatoarele, dar au un arc si curg spre atacurile lor. Se vor roti intr-un singur loc pana cand vor dobandi suficient impuls pentru a va impinge. > Wyrms – inamicul cel mai dificil din joc la tine, nu te pot eschiva sau să sari să o eviți. Deci folosiți împușcătura pentru a le împinge numai pentru a veni la tine mai târziu. Micile bucăți din corpul lui vor cădea să-ți spună că e pe moarte încet. Ultimul sef

Orb – o va trimite pe Wryms, iar apoi la sfârșit va chema Vario să vină și distrageți-vă cât mai aproape de a fi distrus. Vario – O persoană a lui Savant, foarte distragătoare. Poate apela la o cutie care se taxează la tine.

Modul StoryTime AttackEndless ModeVario mode – joacă ca vario, design diferit de gameplay, gamă mai apropiată

> Intro SongFat Cat ShuffleKali47ISMBach la PhutureButterflyVarioMelody CircusNormal EndVario Sfârșit

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Savant" unui prieten