1
Notificările mele
Satisfactory

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3161 1371 poziții

Dată lansare

19 Martie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Satisfactory este un FPS cu elemente de strategie economică și joc de simulare, dezvoltat de echipa Coffee Stain Studios – o echipă care anterior a furnizat printre altele seria Sanctum și cel mai bine vândut simulator de capră. Producția a fost creată cu platforma PC in minte. În timp ce jucăm Satisfactory, jucăm rolul unui angajat al corporației Ficsit, care desfășoară activități de cercetare științifică și implementează noi tehnologii. Participând la programul Salvați Ziua, suntem expediați la una dintre planetele îndepărtate pentru a realiza ipotezele unui proiect strict secret numit Adunarea Proiectului. Sarcina noastră este de a crea un complex fabrica puternic, automatizat.

În timp ce jucăm în Satisfactory pe platforma PC, observăm acțiunea din perspectiva primei persoane (FPP). Creatorii ne-au pus la dispoziție o lume deschisă de treizeci de kilometri pătrați; explorarea este un element important al jocului, pentru că numai în acest fel putem găsi materii prime pentru construirea de clădiri, construirea de diverse dispozitive și construirea liniilor de producție.

Datorită faptului că mărfurile produse de noi se măresc în timp, premisa pentru succes este extinderea constantă a complexului și asigurarea surselor de energie eficiente în mod corespunzător. Pe măsură ce fabrica devine un adevărat moloc, vehiculele (cum ar fi buggii, camioanele și trenurile), precum și trotuarele sau dealurile agățate care facilitează navigarea și deplasarea între puncte îndepărtate devin din ce în ce mai importante.

Cu toate acestea, problema poate fi complicată de fauna locală. Deși printre creaturile care caută suprafața planetei nu există nici o lipsă de creaturi pașnice potrivite pentru îmbelșugare, în timp ce traversează pustia întâlnim de multe ori prădători agresivi, supraaglomerați; în timpul unei întâlniri cu unul dintre ei nu avem de obicei nimic altceva decât să folosim o armă de foc.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Satisfactory" unui prieten