1
Notificările mele
RunMan’s Monster Fracas

Social

Dată lansare

31 Decembrie 2005

Platformă

Gen

Dezvoltator

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Prezentare generală

Monster Fracas de la RunMan este un platformer de tip side-scroll creat de Tom Sennett. Inițial lansat gratuit în 2005, implică controlul RunMan, o stea ambiguă care poate rula foarte repede, încercând să scape de fălcile monstruului verde gigant care îl urmărește.

Jucătorul controlează RunMan folosind tastele săgeată, tastele din stânga și dreapta controlând mișcarea orizontală, tasta sus pentru sărituri și tasta în jos pentru alunecare. Pe măsură ce progresul se face prin mediul generat aleatoriu, urmărit de un sistem de punctare, ritmul jocului crește încet, făcând mai dificilă evitarea pericolelor. RunMan poate obține un impuls orizontal prin alunecarea gradientilor în jos, precum și un impuls vertical prin răsculat de flori. După atingerea unui scor de 50, soarele se aprinde și se ridică luna, provocând o schimbare de la zi la noapte și o schimbare în muzică. Odată ce jucătorul este fie mâncat de monstru, fie cade într-o groapă, jocul se termină și un scor poate fi depus la o tabelă de scoruri (acum defunct).

Dezvoltarea jocului a fost realizată prin GameMaker, care a fost, de asemenea, responsabil pentru unele dintre activele utilizate. Alte active, inclusiv muzica, au fost create de Tom Sennett și Ryan McNeely.

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "RunMan’s Monster Fracas" unui prieten