1
Notificările mele
Rocketbirds: Hardboiled Chicken

Rocketbirds: Hardboiled Chicken

Editează
Rocketbirds: Hardboiled Chicken

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3530 132 poziții

Dată lansare

18 Octombrie 2011

Platformă

, ,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Website

Website oficial

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Rocketbirds: Puiul tare se extinde pe jocul bazat pe browser Rocketbirds: Revolution! și are patru nivele noi, scenele tăiate, armele și o nouă campanie de co-op. Situat în Albatropolis, o țară plină de păsări preluată de un regim de pinguini totalitar, jucați ca Pui fiert și trebuie să asasinați pe Putzki, liderul pinguinului malefic. Misiunea lui va dezvălui secretele trecutului său și va descoperi adevărații dușmani ai Albatropolisului. În modul single-player te joci ca pui fierbinți și distruge-ți dușmanii cu armele pe care le colectezi și deblochezi în fiecare capitol care include un pistol, mitralieră, pușcă și grenade. Jocul este o platformă de derulare 2-D cu joc care se învârte în jurul rezolvării puzzle-urilor și uciderii dușmanilor. Există, de asemenea, secțiuni jetpack în care trebuie să trageți alți dușmani din cer. Campania de co-op de 2 jucători vă permite să jucați ca o pereche de comenzi Budgie într-o misiune de a salva fiica generalului. Aceleași zone sunt vizitate ca și în singurul jucător, dar toate sunt ușor modificate, iar puzzle-urile implică ambii jucători care lucrează împreună. Există șase personaje care se pot juca și fiecare are o armă diferită.

Se poate juca în 3D stereoscopic. Coloana sonoră originală a fost realizată de trupa rock New Scientist din Los Angeles.

Un port pentru PlayStation Vita a fost lansat pe PlayStation Network în data de 12 februarie 2013. Deși nu acceptă cruce cumpăra, este de 20% reducere pentru cei care dețin versiunea PlayStation 3. A fost descris de fondatorul jocurilor Ratloop drept „versiunea finală”. Versiunea Vita include capitole noi pentru un singur jucator, comenzi tactile din fata si spate, cooperativ online si o noua dificultate „Hardboiled”. Dificultatea „Hardboiled” cere jucătorilor să facă acest lucru prin joc cu un pistol și un cuțit mare. Jucătorii pot, de asemenea, să înclină Vita pentru a face ca fundalul să se deplaseze în sus, în jos, în stânga și în dreapta.

Campania de co-op pe Vita este aceeași cu cea a versiunii PS3 și are 2 caractere noi care pot fi descărcate . Un personaj este disponibil numai pentru cei care au jucat demo-ul pe PlayStation 3, iar celălalt pentru cei care au achiziționat versiunea PlayStation 3.

Concept art pentru sequel, Rocketbirds 2: Evolution, a fost disponibil pentru vizualizare sub versiunea Vita.

Minimum: OS: Windows XP (cu Service Pack 3), Windows Vista, Windows 7Procesor: Dual Core cu memorie 2.0 GHz: : Min 501 MB spațiu liberVideo Card: Placă grafică RAM 256 MB (GF 7600 GT / Radeon X1950) Direct X: DirectX 9.0cSound: Placă de sunet compatibilă DirectX 9.0c Controller / gamepad Xbox 360 (pentru coops local)

/ p> Sistem de operare: Windows Vista (SP1), Windows 7 Procesor: Dual Core cu memorie 2.0 GHz: 2 GB RAMVideo Card: 512 MB grafică grafică (ATi HD 3870 / Nvidia GeForce 9800 GT) Direct X 9.0cSound: placa de sunet Xbox 360 controller / gamepad (pentru co ops local)

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Rocketbirds: Hardboiled Chicken" unui prieten