1
Notificările mele
Ring of Elysium

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

4322 137 poziții

Dată lansare

19 Septembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea jocului are loc în viitorul apropiat, într-o lume în care realitatea virtuală este o tehnologie frecvent utilizată în domeniul militar, medical și al divertismentului. Un studio în curs de dezvoltare, cunoscut sub numele de Europa, a creat Legea infinită – un joc de acțiune online care a atins rapid un statut al fenomenului VR global și cel mai popular titlu de e-sport. Jucătorii își asumă rolul jucătorilor jocului, luptând în realitatea virtuală pentru faimă și bogăție.

Mecanici

Ring of Elysium este un shooter de luptă royal. Acțiunea este văzută dintr-o perspectivă terță persoană. La începutul jocului, sute de jucători sară dintr-un avion pe o insulă singuratică. Jocul durează până când pe câmpul de luptă este un singur jucător. În timpul jocului, jucătorii trebuie să scape pentru arme, armuri și vehicule (mașini, bărci și elicoptere). Mai mult, după o scurtă perioadă de timp, zona locuibilă începe să scadă, fiecare jucător aflat în afara limitelor jocului moare.

Jocul ne permite să distrugem obiecte și clădiri, ceea ce influențează în continuare modul de joc, așa cum jucătorii pot, de ex. distruge capacele sau aruncă obiecte grele asupra adversarilor. Inelul Elysium oferă și un sistem dinamic dinamic.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Ring of Elysium" unui prieten