1
Notificările mele
RIDE 3

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

30 Noiembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

RIDE 3 este un joc de curse în care jucătorii controlează o motocicletă. Acțiunea poate fi observată prin utilizarea diferitelor vizualizări ale camerei selectate manual. Jocul conține câteva sute de motociclete. Dezvoltatorii au reușit să obțină licențe de la producători și datorită faptului că vehiculele sunt recreate cu detalii – atât în ceea ce privește aspectul lor, cât și statisticile tehnice și comportamentul pe pistă. Motocicletele pot fi modificate printr-un sistem avansat care conține jumătate de mii de piese diferite.

Putem conduce pe câteva duzini de piste diferite. Jocul se concentrează pe realism – motocicletele sunt rapide, dar este greu de controlat. Condițiile diferite de conducere o pot face și mai greu. Comparativ cu prima și a doua intrare din serie, sistemele de coliziune și fizică au fost mult îmbunătățite și fac comportamentul vehiculelor și mai realist. Din fericire, jocul oferă, de asemenea, diferite tipuri de facilitare pentru jucătorii mai puțin experimentați.

RIDE 3 include moduri single-player și multiplayer. Printre acestea, cel mai important este turul mondial în care jucătorii pot concura cu șoferii controlați de inteligența artificială în diferite colțuri ale lumii. Jucătorii singuri pot participa, de asemenea, la probe de timp și curse paralele. Rezultatele formează reputația avatarului virtual al jucătorului și influențează cariera sa. Modul multiplayer include curse și campionate single.

Noutăți

19 May
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "RIDE 3" unui prieten