1
Notificările mele
Remnant: From the Ashes

Social

Dată lansare

20 August 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Remnant: From the Ashes îi duce pe jucători într-un univers post-apocaliptic în care lumea a fost preluată de creaturi cunoscute sub numele de Rădăcina. Cei care au supraviețuit sunt nevoiți să lupte pentru a supraviețui în fiecare zi. În același timp, ei caută o modalitate de a trimite invadatorii la locul de unde provin.

In Remnant: From the Ashes, acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă a unei a treia persoane. Jocul are câteva clase de personaje, fiecare cu un set unic de abilități și laturi puternice și slabe. În timpul jocului, jucătorii călătoresc prin lumi generate procedural și se confruntă cu inamici variați. Printre adversari, există atât monștri mai mici care atacă în grupuri, cât și creaturi mai mari care sunt șefi.

Jucătorii câștigă puncte de experiență și deblochează noi abilități în timpul jocului. Datorită acestui fapt, șansele lor de supraviețuire cresc. Potențialul de luptă al personajelor poate fi crescut și prin modernizarea armelor sau prin obținerea de echipamente noi. Articolele pot fi cumpărate de la comercianți (trebuie invitați mai întâi la baza jucătorilor) sau artizanat.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Remnant: From the Ashes" unui prieten