1
Notificările mele
Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

3976 142 poziții

Dată lansare

3 Iulie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea din Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered ia jucători cincizeci de ani după evenimentele prezentate în Red Faction. Forța de Apărare a Pământului – organizația care guvernează Marte – a introdus un regim pe care rezistența încearcă să îl opună. Jucătorii își asumă rolul lui Alec Mason, a cărui sarcină, după ce se alătură Guerilla, este de a elibera Planeta Roșie din mâinile EDF.

În Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered, jucătorii observă acțiunea din perspectiva persoanei treia. Jocul ne dă la dispoziție o lume deschisă pe care o putem traversa pe jos sau în interiorul uneia dintre cele câteva zeci de vehicule disponibile care seamănă cu buggii, vehicule blindate, tancuri și, de asemenea, un mech gigant numit Walker. Lumea vastă din joc este împărțită în sectoare diversificate, cu deșertul Parker, Praful cenușie și Eos cu zăpadă, unde se află sediul Forței de Apărare a Pământului.

În aventura lor, jucătorii completează misiuni legate de poveste și căutări adverse în orice ordine pe care o doresc. Aceste misiuni includ salvarea și escortarea prizonierilor, distrugerea clădirilor inamice, furtul de vehicule prețioase etc. Bineînțeles că FED este foarte conștient de acțiunile jucătorului, deci trebuie să lupte împotriva infanteriei EDF și a unităților motorizate, precum și a escadrilelor de luptă. Similar cu originalul, jocul prezintă un model de distrugere complexă care afectează clădirile, unele dintre elementele mediului și vehiculele – jucătorii pot folosi acest lucru pentru a obține un avantaj în luptă sau pur și simplu să se bucure de distrugerea generală.

Completarea sarcinilor consecutive este posibilă datorită unei game largi de arme de foc (inclusiv mitraliere, pușcă, lansatoare de rachete etc.), explozivi, mine, precum și gadget-uri și unelte originale (cel mai proeminent fiind ciocanii care pot folosi nu numai să ucidă adversarii lor, de asemenea, pentru a distruge împrejurimile lor). Pe măsură ce povestea progresează, se colectează din ce în ce mai mult resturi care servesc drept monedă în joc necesară pentru a face upgrade armelor și pentru a achiziționa altele noi.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered" unui prieten