1
Notificările mele
Real Bout Fatal Fury

Social

Dată lansare

28 Ianuarie 1997

Platformă

, , , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Real Fout Fatal Fury (cunoscută în Japonia ca REAL BOUT Legend of Wolf Hungry) este un joc de lupte 2D dezvoltat și lansat de SNK pentru arcade (folosind hardware-ul Neo Geo MVS) pe data de 21 decembrie 1995.

Cea de-a cincea tranșă a seriei Fatal Fury, Real Bout Fatal Fury revine asupra motorului de joc folosit în Fatal Fury 3 prin simplificarea schemei sale de control (inclusiv trei butoane de atac de diferite puncte forte și un buton dedicat sistemului „oversway” și introducerea unui nou indicator de putere (care permite jucătorilor să efectueze contra-atacuri speciale și mișcări super). Șefii din jocul anterior fac parte acum din lista principală, împreună cu trei luptători din jocurile anterioare (Duck King, Billy Kane și Kim Kaphwan). Acesta este, de asemenea, singurul joc din seria de a avea ring-outs, unde luptatorii pot bate fiecare in alta parte in pereti despartitori la marginea scarii pentru al deschide.

Setați după evenimentele de Fatal Fury 3, povestea implică șeful crimei Geese Howard, care organizează un alt turneu „Regele luptătorilor” (după ce a revenit „din morți”), sperând pentru o reluare fatală împotriva adversarilor săi (frații Terry Bogard și Andy Bogard).

Jocul a fost lansat pentru Neo Geo AES pe 26 ianuarie 1996 și a fost portat pe CD-ul Neo Geo (pe 23 februarie 1996), Saturn (la 20 septembrie 1996 numai în Japonia) și PlayStation 1997 pentru Japonia și numai regiunile PAL). Versiunea originală Neo Geo a fost lansată și în compilația Fatal Fury Battle Archives Volume 2 pentru PlayStation 2 și a fost lansată digital pe Wii (prin Consola Virtual Wii) pe data de 13 decembrie 2012. Versiunea PlayStation a fost lansată digital pe PlayStation 3 și PlayStation Portable (atât prin PlayStation Network), la 30 mai 2007, în Japonia. Deși o mare parte din mecanicii de control din acest joc se întorc de la Fatal Fury 3, există mari diferențe. Fiecare jucător are acum trei butoane de atac (lovitură, lovitură și atac puternic) și un buton pentru a controla sistemul „oversway”. Real Bout Fatal Fury revigorează, de asemenea, sistemul de mutare disperată și introduce un indicator de putere care permite jucătorului să folosească una din cele trei tehnici speciale: anulează garda (atunci când gabaritul este pe jumătate plin), disperarea se mișcă (când gabaritul este umplut); ascunde miscarile de disperare. Jucătorii care au un ecartament complet de putere și mai puțin de jumătate din gabaritul său de viață vor declanșa modul „P. Power”, unde maneta de putere se va scurge treptat și va permite jucătorului să execute cât mai multe anulează garda și se deplasează disperat după cum îi place ca să execute mișcarea de disperare ascunsă. Garda anulează nu folosiți nici o porțiune a indicatoarelor de putere. Real Bout Fatal Fury este singurul joc din seria Fury Fury care oferă conceptul de ring-outs. Când jucătorul efectuează anumite atacuri asupra adversarului în timp ce adversarul se află lângă anumite limite, aceste bariere se vor rupe în cele din urmă, provocând o pierdere instantanee pentru jucătorul care cade din limită. Terry Bogard Andy Bogard Joe Higashi Mai Shiranui Kim Kaphwan Billy Kane Duck King Albastru Mary Ryuji Yamazaki Jin Chonshu Jin Chonrei Sokaku Mochizuki Bob Wilson Hon-Fu Franco Bash Gâscă Howard (șeful)

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Real Bout Fatal Fury" unui prieten