1
Notificările mele
Real Bout Fatal Fury Special

Real Bout Fatal Fury Special

Editează
Real Bout Fatal Fury Special

Social

Dată lansare

28 Ianuarie 1997

Platformă

, , , , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Real Bout Fatal Fury Special este un joc de lupte 2D dezvoltat și lansat de SNK pentru arcade (folosind hardware-ul Neo Geo MVS) pe 28 ianuarie 1997. p>

A șasea tranșă a seriei Fatal Fury, Real Bout Special reambală versiunea originală Real Bout Fatal Fury schimbând sistemul „Oversway” într-un sistem de luptă „două linii” similar cu jocurile anterioare Fatal Fury dedicat „butonului de schimbare a liniei”), înlocuind inelele cu pereti despartitori (acei luptatori ametitori daca o sparg prin lovire) si reluarea rulourilor de recuperare (care necesita acum o miscare a comenzii dedicata si jumatate din Power Gauge sa se execute) . Împreună cu un stil sprite actualizat și muzică nouă pentru majoritatea personajelor, jocul adaugă patru personaje de la Fatal Fury Special (inclusiv Tung Fu Rue, Cheng Sinzan, Laurence Blood și Wolfgang Krauser). Krauser servește acum ca șef final al jocului, cu antagonistul seriei Geese Howard ca șef secret (cunoscut sub numele de „meci de coșmar”).

Jocul a fost lansat pentru Neo Geo AES pe 28 februarie 1997 și a fost portat pe CD-ul Neo Geo (la 30 martie 1997), Saturn (pe 23 decembrie 1997 numai în Japonia) Boy (27 martie 1998 în Japonia). De asemenea, a fost lansat în compilația Fatal Fury Battle Archives Volume 2 pentru PlayStation 2 și a fost lansat digital pe Wii (prin Virtual Wii Console) în 2012 (28 februarie pentru Japonia, 9 august pentru America de Nord și 6 septembrie pentru Europa) . Un port special PlayStation a fost lansat pe 25 iunie 1998, intitulat Real Bout Special: Dominated Mind, adaugand o noua poveste cu doua personaje noi (pilotul tanar Alfred Airhawk ca protagonist nou si bizar alb ca noul șef final). În ciuda lipsei unui sistem cu mai multe linii, jocul include noi mișcări și mecanisme de gameplay (inclusiv super anulează și paruri). Această versiune a fost re-lansată digital (prin PlayStation Network) pe PlayStation 3 și pe PlayStation Portable la 30 mai 2007 în Japonia. Alfred Airhawk (doar versiunea PS1) White (seful, numai versiunea PS1) Terry Bogard Andy Bogard (are o versiune alternativă „EX” în versiunea PS1) Joe HigashiDuck KingTung Fu Rue versiune PS1) Billy Kane (are o versiune alternativă „EX” în versiunea PS1) Mai Shiranui Kim KaphwanCheng SinzanLaurence Blood Blue Mary (are o versiune alternativă „EX” în versiunea PS1) Sokaku Mochizuki Bob Wilson Hon-Fu Franco Bash Ryuji Yamazaki Jin Chonshu Jin ChonreiWolfgang Krauser (șeful) Gâscă Howard (șef ascuns „Coșmar”)

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Real Bout Fatal Fury Special" unui prieten