1
Notificările mele
Re-Legion

Social

Dată lansare

31 Martie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea are loc în 2083. În viitor, imaginat de autori, lumea este condusă de corporații puternice. Ca răspuns la această stare de lucruri, cultele încep să crească, oferă membrilor săi o cale de ieșire din înțelegerea corporațiilor globale. Jucătorii preiau controlul asupra unuia dintre aceste grupuri. În timpul jocului, întâmpinați rezistență din partea altor grupuri similare și celor necredincioși.

Mecanici

Re-Legion este un joc de strategie în timp real. Pe parcursul jocului, jucătorii adună resurse și conduc armate, toate în efortul de a îndeplini anumite obiective ale misiunii sau pur și simplu elimină forțele inamice. Jocul are câteva mecanisme interesante care o fac să se ridice din mulțimea de jocuri „standard” RTS. Principala cale de a-ți crește armata este de a recruta civili în cultul tău. În plus, jocul se învârte în jurul preluării teritoriului folosind hacking.

Re-Legion oferă atât un mod de campanie, cât și o combatere online. Autorii au pregătit un mod de poveste, în care jucătorii trebuie să facă decizii morale dificile care influențează cursul povestirii. Modul pentru un singur jucător a fost proiectat astfel încât să completeze multiple jocul și să nu aibă plictiseală.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Re-Legion" unui prieten