1
Notificările mele
Rayman Legends Definitive Edition

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4460 din 6260 jocuri

Dată lansare

12 Septembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3254

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Ediția finală a unui joc de platformă popular 2013 creat de Ubisoft. În Rayman Legends: Definitive Edition, lansat exclusiv pe Nintendo Switch, jucătorii ajung să urmeze aventurile lui Rayman, care, însoțit de Globox și Teensies, începe o călătorie lungă și periculoasă prin necunoscut, luând din nou soarta întregului lumea pe umeri. Cu acțiunea prezentată dintr-o perspectivă laterală, jocul permite jucătorilor să exploreze locații consecutive, să sară între platforme, să evite capcanele omniprezente și să dobândească noi abilități – păstrând toate acestea ca nucleu de mecanică de joc. Competențele dobândite pot fi utilizate în continuare pentru a ajunge la zone aparent inaccesibile. Rayman Legends Definitive Edition oferă imagini vizuale colorate și masterat 2D, cu un stil distingent de desene animate. În comparație cu versiunea originală, ediția definitivă se distinge prin conținutul suplimentar disponibil numai pe comutatorul Nintendo.

Poveste

Rayman Legends Definitive Edition ia jucători într-o călătorie într-o lume fantastică locuită i.a. de către Rayman, Globox și tovarășii lor Teensy, pe care jucătorii îl întâlnesc întâi în călătoria lor prin pădurea fermecată. Personajele se confruntă cu un cort plin de diferite picturi care prezintă atât terenuri istorice, cât și mitice. În timpul examinării unei piese care prezintă o scenă din Evul Mediu, protagoniștii noștri se sugeau chiar în interiorul picturii. Acesta este modul în care Rayman și prietenii săi amiabili încep o aventură lungă și periculoasă pe terenurile necunoscute, luând întreaga soartă a lumii pe umeri.

Mecanici

Rayman Legends Definitive Edition este un joc de platformă 2D cu acțiunea sa prezentată dintr-o perspectivă laterală. Corelarea gameplay-ului constă în explorare, care călătorește de la o platformă la alta, evitând capcanele omniprezente și dobândind noi abilități, care permit jucătorilor să ajungă în zone aparent inaccesibile și să facă față diferitelor amenințări, iar dușmanii se ascund literalmente peste tot. Locațiile pe care jucătorii le pot vizita sunt diverse – acest amestec de terenuri legendare include Grecia Antică și castelele medievale. În afară de călătoriile în depărtare, jocul oferă, de asemenea, niveluri în care protagonistul nostru trebuie să se scufunde sau să zboare pe spatele unui țânțar gigant. În comparație cu versiunea originală lansată cu 4 ani în urmă, Raman Legends Definitive Edition introduce un nou conținut suplimentar disponibil doar pe Switch.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Rayman Legends Definitive Edition" unui prieten