1
Notificările mele
Ravenfield

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1195 138 poziții

Dată lansare

18 Mai 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc FPS echipat cu imagini pline de culoare, conceput exclusiv pentru a oferi experiența unui singur jucător. Jocul a fost dezvoltat de un singur om – Johan „SteelRaven7” Hassel. În Ravenfield, un jucător își asumă rolul unei lupte private pentru una dintre cele două armate (roșu și albastru) și se angajează în bătălii uriașe purtate pe diverse câmpuri de luptă. O armată cuprinde nu numai unități de infanterie, ci și tancuri, luptători, avioane și nave de luptă. Diferitele moduri de joc au diferite reguli de joc. Modul de campanie permite ca cineva să cucerească hărți consecutive în drumul său de a prelua sediul inamicului, modul de acțiune instantanee ia un jucător direct în mijlocul unei bătălii. Înainte de a începe jocul, un jucător poate selecta o hartă, poate determina numărul de soldați controlați de AI, va permite ciclul de zi și de noapte, va dezactiva vehiculele și, cel mai important, va selecta regulile. În Point Match, unul are sarcina de a capta toate steagurile, dezactivând respirația soldaților inamici. În modul Batalioane, ambele armate au forțe limitate la dispoziția lor și jucătorii au sarcina de a-și elimina adversarii. Modul Spec Ops permite jucătorului să-și asume rolul de membru al echipei mici însărcinat cu o anumită misiune – în funcție de fracțiunea aleasă, un jucător trebuie să apere sau să atace o locație țintă.

Mecanici

Ravenfield pentru PC / Windows este un joc de tip shooter pentru prima persoană (FPS) bazat pe modul single player. Unul își asumă rolul de luptă privată numeroase bătălii pentru una dintre fracțiunile alese – Eagle (albastru) și Raven (roșu). Se poate lupta fie pe jos, fie în interiorul numeroaselor vehicule.

Arsenalul de arme cuprinde o serie de reprezentări unghiulare ale armelor de foc folosite de unitățile de infanterie, cu arma automată inspirată de AK-47, un lansator de rachete similar cu cel american Javelin, pușcă de lunetist, pistol (cu sau fără amortizor de zgomot) , un revolver, grenade și chiar un dispozitiv care arata ca o variantă a puștii Carl Gustaf fără recul. Atunci când explorați o hartă, un jucător poate găsi arme speciale, cum ar fi mitraliera cu muniție nelimitată. Echipamentul unui trooper de infanterie este bine completat de alte unelte, cum ar fi munițiile și pachetele de medicamente, precum și o cheie care poate fi folosită pentru a fixa un tanc sau pentru a ucide un adversar încălzindu-l în cap.

Printre vehiculele disponibile se găsesc tancuri, jeepuri echipate cu mitraliere, choppers, avioane și chiar pușcă (nave de război mici) echipate cu tunuri și lansatoare de rachete.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Ravenfield" unui prieten