1
Notificările mele
Raskulls

Social

Dată lansare

29 Decembrie 2010

Platformă

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Raskulls este un platformer de acțiune exclusiv pentru Xbox Live Arcade. Acesta a fost inițial în curs de dezvoltare pentru Nintendo DS, cu toate acestea cerințele tehnice în creștere și capabilitățile online ale Xbox 360 au fost văzute favorabil, astfel încât Halfbrick a început să lucreze la crearea lui pentru XBLA .

Dragonul iubește pe Rege nesăbuit

Jocurile urmează aventurile

Raskulls

un schelet de bază. Caracterele iconice similare includ Bomberman

și

Sackboy

, care au un profil de bază care variază în funcție de costume diferite. Principalele personaje pentru cele trei lumi sunt Dragon, Ninja și King, cu antagonistul fiind șobolanul pirat Captain Turncoat. Doug din „Un regat pentru Kefflings” și Milo (sau Ilo) de la „Ilomilo” sunt deblocate dacă jocurile lor respective au fost cumpărate. Există peste 20 de cranii diferite și, în timp ce acestea nu pot fi jucate în modul poveste, ele pot fi deblocate pentru modul multiplayer prin învingerea provocărilor.

O împușcare a unei rase în joc.

Gameplay-ul este descris ca un amestec între platforming, puzzle și curse. Conceptul de bază implică navigarea în niveluri în timp ce folosiți o baghetă specială pentru a zdrobi blocuri de diferite forme și culori și a alerga eficient. Modul de poveste pentru un singur jucător include o hartă a lumii interbelice cu multe nivele individuale. Fiecare nivel are cerințe diferite pentru finalizare. De exemplu, ar putea fi o lovitură de picior prin nivelul de până la alte trei Raskulls, unde primul jucător care va ajunge la linia de sosire, în timp ce va zdrobi blocurile și va găsi cea mai bună cale, va câștiga. Există o serie de alte tipuri de puzzle, cum ar fi dezactivarea bombei, curse nelimitate de frenezie, încercări Lapă, salvarea elementului delicat, potrivirea blestemului și a etichetelor, limitele Zap Limit și căderea finală. Acestea sunt toate meciurile numai pentru un jucător.

Multiplayer constă în principal în partea de curse a jocului, deși luptele și powerups joacă un rol semnificativ. Până la patru jucători se pot desfășura la nivel local sau pe Xbox Live și trebuie să ruleze până la linia de sosire, în timp ce distrug blocurile și preia elementele utile care pot oferi jucătorului un avantaj. Există 4 cursuri „Grand Prix” care pot fi selectate, constând din 4 hărți legate de diferitele lumi găsite în poveste. Cursul poate fi selectat prin consens sau ales aleator. Singurul tip de joc disponibil pentru multiplayer este cursa normala.

Politia

La 6 mai 2009, Halfbrick

a anuntat concursul Design a Raskull. Participantii ar putea sa descarce „Raskully Template” si sa isi deseneze propriul personaj pentru a se inscrie in studio. Câștigătorul designului cel mai original și mai creativ ar fi inclus în jocul final pe XBLA și va primi, de asemenea, o copie a jocului, un tricou Halfbrick și o ediție limitată de figurină King. Doi câștigători la runner-up vor primi, de asemenea, o copie a jocului și a mărfurilor. Pe 26 iunie a fost anunțat un câștigător, iar craniul ales a fost Poliția, un craniu cu tematică polițienească, cu o sirenă pe cap.

Aceasta include următoarele premii pentru avatare

>

.

Giant King Mask nu are decât o dispreț pentru tine Masca Giant King – Finalizează o anumită mega-provocare în nivelul 2 Raskulls T-Shirt – Finalizează o anumită provocare mega în nivelul 1

Primul pachet Raskulls conține patru caractere noi și un nou Marele Premiu. Caracterele includ Viking, Spaceman, Kitten și Barney, unul dintre capitanii J.Turncoats, fideli loiali. Grand Prix-ul inclus este Cupa Shiny Stone. Cel de-al doilea pachet de conținut descărcabil (Raskulls Reinforcements 2) include de asemenea 4 caractere noi. Acestea sunt Battlebones-urile generale, Robot, Witchdoctor și Scurv, „Cel mai prost dintre toți răufăcătorii răi”.

Ambele pachete sunt disponibile pentru 160 de puncte Microsoft.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Raskulls" unui prieten