1
Notificările mele
RAID: World War II

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2593 5 poziții

Dată lansare

26 Septembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 48 - 4921

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

RAID: World War II reprezinta un titlu de acțiune, cooperativ cu 4 jucători ce le permite acestora să facă echipă cu echipa Raid și să se aventureze în diferite evenimente incredibile din Al Doilea Război Mondial. De către dezvoltarea acestuia se ocupă cei de la Lion Game Lion, unde distribuitor partener este Starbreeze.

Poveste

În RAID: World War II pentru PC / Windows, un jucător primește pentru a controla patru prizonieri de război (reprezentând naționalități diferite: britanici, germani, americani și ruși), care au fost salvați de un agent misterios cunoscut sub numele de „domnul White” lucrează pentru serviciul secret britanic. Spionul decide să folosească abilitățile celor patru protagoniști principali de a traversa planurile naziste prin acțiuni de sabotaj, asasinate și jafuri spectaculoase. Grupul nu se va odihni până când Europa nu va fi salvată și regimul lui Hitler va cădea în ruină.

Mecanici

RAID: World War II este un joc shooter cooperativ, în care un jucător observă acțiunea din perspectiva persoanei de prima persoană. Un jucător poate selecta una dintre cele patru clase de caractere disponibile: Recon, Assault, Insurgent și Demolitions – fiecare având un copac elaborat și o abilitate specială (așa-numitul War Cry, care asigură bonusuri suplimentare echipei și slăbește inamici). În ceea ce privește mecanica gameplay-ului său, RAID: Al Doilea Război Mondial este foarte asemănător cu tranșele din seria PayDay.

Jocul permite unui jucător să termine campania pentru un singur jucător și apoi să repete etapele preferate ale jocului îmbogățit cu provocări suplimentare în modul de operare. În plus, pentru a finaliza o misiune, un jucător primește carduri speciale, care pot fi folosite pentru a schimba regulile de joc în timpul unui meci, ceea ce face un scenariu diferit pentru fiecare joc.

Noutăți

2 septembrie
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "RAID: World War II" unui prieten