1
Notificările mele
RAGE 2

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1322 435 poziții

Dată lansare

14 Mai 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4209

Eveniment

E3 2018

E3 2019

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

RAGE 2 este o continuare a shooter-ului pentru persoana întâi dezvoltată de id Software și publicată de Bethesda Softworks în 2011. Noul joc a fost realizat în colaborare cu Avalanche Studios (creatorii seriilor Mad Max și Just Cause). Similar cu intrarea anterioară în serie, RAGE 2 îl ia pe jucător într-o călătorie prin Pământul post-apocaliptic, ruinat de un asteroid. Supraviețuitorii au fost forțați să trăiască sub tirania Autorității condusă de Generalul Crucea. Generalul face tot ce poate pentru a ucide pe toți cei care vin de la Arce – bolți speciali în care anumiți indivizi ar putea supraviețui apocalipsei. Jucătorii își asumă rolul Walker – ultimul Gardian din Vineland. El încearcă să oprească realizarea planurilor lui Cross.

RAGE 2 prezintă o lume vastă, deschisă care constă în deșerturi cunoscute din jocul anterior, rămășițe ale unei civilizații vechi, orașe și așezări post-apocaliptice, mlaștini și jungle. Ca și în primul RAGE, harta poate fi traversată pe jos sau prin utilizarea unor vehicule diferite.

În plus față de explorare, jocul are caracteristici de eliminare a hoardelor de inamici cu o varietate de arme. Jucătorii își pot modifica armele pentru a-și spori potențialul de luptă. Walker poate folosi, de asemenea, aptitudini speciale oferite de implanturi numite nanotrite. Ele permit protagonistului să efectueze atacuri mortale cum ar fi un atac la sol sau o creștere a energiei care aruncă pe toți adversarii din apropiere. Pe măsură ce jucătorii progresează prin joc, protagonistul învață cum să implementeze implanturile în arme – după ce a umplut o bară specială și a activat modul overdrive, arma se confruntă cu mai multe daune, câștigă noi parametri și sănătatea lui Walker începe să se regenereze.

Noutăți

14 mai
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "RAGE 2" unui prieten