1
Notificările mele
Raft

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1095 146 poziții

Dată lansare

23 Mai 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Raft este un joc de supraviețuire de către studioul indie Redbeet Interactive, în colaborare cu Axalot Games (creatorii de Scrap Mechanic). Producția a început ca un joc gratuit proiectat de trei studenți. Datorită popularității crescânde, autorul a decis să dezvolte o versiune comercială.

Raft este un joc FPP. Te joci ca o naufragiu, care se trezește pe o mică plută în mijlocul oceanului, echipată doar cu un cârlig de plastic. Pentru a supraviețui, trebuie să găsească mai întâi ceva de mâncare și băutură și apoi să adune resurse pentru a-și îmbunătăți adăpostul din lemn.

Datorită sistemului de artizanat și a resurselor obținute din colectarea gunoiului plutitor și a obiectelor găsite pe fundul mării sau găsite pe insule mici, pluta devine în cele din urmă o bază deplină, iar protagonistul câștigă instrumente din ce în ce mai avansate.

Cu toate acestea, scufundările pentru lucru util pot fi periculoase, deoarece protagonistul poate fi atacat de prădători marini, cum ar fi rechinii. Din fericire, vă puteți face o armă, adică un harpoon.

Noutăți

5 April
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Raft" unui prieten