1
Notificările mele
Radical Heights

Social

Evaluare

8.7/10 din 3 voturi

Popularitate

97 4 poziții

Dată lansare

10 Aprilie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Radical Heights, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Radical Heights pentru PC / Windows este al doilea joc dezvoltat de Boss Key Productions după shooterul din 2017, LawBreakers. De data aceasta, dezvoltatorii condusi de Cliff Bleszinski (co-creatorul seriilor Gears of War si Unreal Tournament) au decis sa se confrunte cu formula populara de lupta pentru royale. Jocul se bazează pe modelul de afaceri gratuit și este disponibil pe PC / Windows.

Mecanici

Acțiunea Radical Heights pentru PC / Windows este pusă în SoCal însorit, unde se luptă alți jucători în meciurile de luptă royale. Jucătorii sunt expediați pe o hartă mare, iar prima lor sarcină este să găsească uneltele necesare, cel mai important fiind armele împrăștiate în jurul clădirilor, purtate de dușmani pe care trebuie să le elimini și, neobișnuit pentru acest tip de joc, achiziționate la automatele speciale pentru bani câștigat în timpul meciurilor anterioare. Moneda în joc poate fi, de asemenea, cheltuită pe produsele cosmetice, astfel că jucătorul trebuie să aleagă dacă să investească în apariția personajului său sau să înceapă mai ușor în meciul următor.

Jucătorii urmăresc acțiunea din perspectiva persoanei terțe (TPP). Gameplay-ul este dinamic, arcadic, și nebun. Jocul are atmosfera din anii 1980, astfel încât, în loc de mașini, jucătorii pot folosi biciclete BMX pentru a se deplasa pe hartă, să sară pe trambuline și să arunce bombe confetti.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Radical Heights" unui prieten