1
Notificările mele
Q.U.B.E. 2

Social

Alegerea noastră

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4039 445 poziții

Dată lansare

13 Martie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3278

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Q.U.B.E. 2 este continuarea jocului Q.U.B.E. Sunteți Amelia Cross, un arheolog stânjenit, care a fost trezit misterios printre ruinele de nisip măturat de peisajul străin străvechi. Împreună cu ajutorul îndepărtat al unui alt supraviețuitor, comandantul Emma Sutcliffe, trebuie să traversați și să manipulați structura acestei lumi uitate pentru a găsi o cale înapoi acasă.

Trezind la un costum ciudat cu mănuși atașate, nu ai cunoștințe anterioare despre cum ai ajuns în acest mediu. Vă așteaptă un monolit asemănător labirintului, o structură pe care trebuie să o navigați, rezolvând puzzle-uri îndoielnice. Utilizați mănușile de manipulare pentru a schimba și adapta structura arhitecturală în căutarea dvs. pentru a vă întâlni cu un alt supraviețuitor, găsind o cale de pe planetă.

Pe măsură ce explorați și rezolvați puzzle-uri pentru a progresa, trebuie să vă gândiți la întrebările provocatoare cu privire la adevăratul dvs. scop și la originile structurii pe care o navigați, forțându-vă să vă conformați unui adevăr devastator care vă va agita lumea.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Q.U.B.E. 2" unui prieten