1
Notificările mele
Puyo Puyo!! 20th Anniversary

Puyo Puyo!! 20th Anniversary

Editează
Puyo Puyo!! 20th Anniversary

Social

Dată lansare

14 Iulie 2011

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Puyo Puyo !! A 20-a aniversare este un joc video creat pentru a onora aniversarea a 20 de ani de la Puyo Puyo! Serie. A fost lansat pentru DS pe 14 iulie 2011 și a fost lansat mai târziu pentru Wii, 3DS și PSP pe 15 decembrie. Ca Puyo Puyo! A 15-a aniversare, a 20-a aniversare are o varietate de personaje și seturi de reguli diferite. Versiunile Wii și 3DS se pot juca online.

„Puyo Puyo! 20th Anniversary Mini Version” este o versiune redusă a jocului lansat pe eShop-ul 3DS pe 7 noiembrie 2012. Acesta include Modul gratuit Battle și povestea unui singur jucător Ringo Andou. Bătălia gratuită are seturile de reguli originale, Tsu, Fever și Pair, permițând jucatorului să aleagă între Arle Nadja, Amitie, Raffine și Ringo. Cu toate că 20 de ani prezintă o varietate de reguli diferite, toate au anumite mecanisme comune. Seturi de Puyo colorate diferite se încadrează în câmpul fiecărui jucător de 12 (plus un rând ascuns) x 6. Jucătorii au scopul de a conecta cel puțin patru Puyo de aceeași culoare, fie orizontal sau vertical; conectat Puyo nu trebuie să fie în linie dreaptă. Atunci când patru sau mai multe Puyo de aceeași culoare sunt conectate, acestea sunt pop. După ce un set de Puyo este eliminat, gravitatea provoacă orice „mușcătura” lui Puyo să cadă; un alt set complet de Puyo poate fi finalizat, de data aceasta însemnând mult mai multe puncte decât setul anterior. Acest lucru se numește „înlănțuire”. De fiecare dată când se face un set complet de Puyo, „Nuisance Puyo” sunt trimise în partea de sus a fiecărui câmp al adversarului. Odată ce au terminat plasarea puilor lor controlate în mod curent pe teren, Nuisance Puyo apoi intră în câmpul lor. Nu se pot potrivi cu alte culori, dar ele sunt șterse dacă sunt adiacente unui set eliminat de Puyo. Dacă jucătorul nu poate aduce Puyo în câmp, acestea sunt eliminate. Spațiile care vor descalifica un jucător în cazul în care sunt ocupate sunt marcate cu un X. Există un X în seturi de reguli bazate pe jocuri timpurii și două Xs în regulă Fever și multe seturi de reguli „gimmick”. Offsetting este un mecanic disponibil în fiecare set de reguli, cu excepția regulii originale. Dacă un jucător șterge Puyo în timp ce Nuisance Puyo se află în partea de sus a terenului lor, cantitatea de Neplăcere care ar fi fost trimisă adversarului este în schimb dedusă din așteptarea lor. Dacă nu mai există nici o altă neliniște, gunoiul Puyo este trimis la adversar ca de obicei. Puyo Puyo Fever a introdus Puyo seturi mai mari decât perechea standard, împreună cu Dropsets. Dropsetul este o listă specifică de forme Puyo care va scăpa. Deoarece aceste forme alternative iau mai mult de o coloană, seturile de reguli care utilizează dropsets vor conține întotdeauna două X-uri în partea de sus a ecranului. Formele posibile includ:

Drop-ul Witch-ului incepe cu un Revers-L urmat de L-Shape.Pair: Un set standard de doua Puyo, unul deasupra punctului pivot, care poate sau nu poate avea aceeasi culoare .L-forma: Un set de trei Puyo. Pivotul Puyo și Puyo deasupra lui sunt întotdeauna aceeași culoare, în timp ce Puyo la dreapta punctului pivot poate sau nu să fie. Reverse-L: Puyo în formă de L în cazul în care Puyo în dreapta pivotului Puyo este tot in aceeasi culoare cu punctul de pivot, in timp ce Puyo de mai sus poate sau nu poate fi. TWIN-Pair: Un set de patru Puyo care contine doua culori. Giant Puyo: Un set complet, 2×2 de Puyo. În loc să se rotească acest set, jucătorii pot schimba culoarea Giant Puyo la ceea ce au ales.

Setul de seturi Puyo de mai multe personaje este o pereche; excepțiile sunt

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Puyo Puyo!! 20th Anniversary" unui prieten