1
Notificările mele
Project Hospital

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1324 562 poziții

Dată lansare

30 Octombrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4209

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Project Hospital este un joc de strategie dezvoltat de studio independente Oxymoron Games. Titlul permite jucătorului să gestioneze un spital virtual. Titlul se aseamănă cu Theme Hospital, un joc clasic lansat în anii nouăzeci de Bullfrog.

Project Hospital pentru PC este un joc de strategie clasic despre gestionarea și extinderea unei unități medicale. Pentru a reuși, jucătorii trebuie să aibă abilități și talente de conducere ridicate pentru medicină și arhitectură. Ei pot decide cu privire la proiectarea clădirii, pe care să o angajeze, cu care companiile de asigurări să lucreze și responsabilitățile anumitor secțiuni.

Jocul dispune de sute de boli realiste recreate – jocul merge cu un pas mai departe decât Spitalul tematic, care a provocat jucători cu boli amuzante, false. O noutate este faptul ca jucatorul este capabil sa se concentreze pe un anumit pacient si sa comande manual si proceduri medicale. Succesele vor spori reputația facilității și vor oferi acces la echipamente mai bune.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Project Hospital" unui prieten