1
Notificările mele
Progear

Social

Dată lansare

17 Ianuarie 2001

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Progear este primul shooter orizontal din Cave, și numai jocul a fost dezvoltat pe CPS2. În stilul tipic al peșterilor, există cinci etape care se termină cu un șef cu mai multe etape de atac. Progear are un stil distinct de artă steampunk, cu personaje și ilustrații realizate de Junya Inoue.

Progear în acțiune

Jocul este un shmup de glonț care necesită ca jucătorul să supraviețuiască prin cinci nivele. Jocul funcționează pe două butoane, A și B. Apăsarea și atingerea butonului A vă face să intrați în „modul luptător”, ceea ce face ca avionul dvs. de luptă să fie sursa principală de foc și provoacă inamicilor să cadă inele. Apăsând și menținând apăsat butonul A, veți trece la modul „pistol”, care scade mobilitatea și puterea de avion ale avionului de luptă, dar în beneficiul blocării pistolului dvs. și a crescut focul și vizează dușmanii care îi fac să cadă pietre. B eliberează o bombă inteligentă din stocul inițial de trei, care afectează dușmanii și care transformă toate gloanțele inamice în inele. Butonul C poate fi, de asemenea, activat în meniul de test arcade care declanșează modul auto-foc; apăsând și menținând apăsat butonul C în acest mod este echivalentul atingerii butonului A.

Există trei upgrade-uri în acest joc: Power Up, Power Maximum și Bomb

Alimentare Up

Îmbunătățește atât puterea de foc a avionului tău de vânătoare, cât și a fluturașului de arme cu un singur nivel. Armele dvs. pot fi actualizate de 4 ori.

Puterea maximă

max. Puterea maximă apare numai după ce ați pierdut toate avioanele și ați folosit un credit.

Bomb

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Progear" unui prieten