1
Notificările mele
Prodigy

Social

Dată lansare

28 Septembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19918

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc tactic tactic care se concentrează pe întoarcerea pe bază de turnuri între grupuri de personaje cu abilități incredibile. Pentru a juca acest joc, trebuie să aveți în posesie o placă specială, precum și figurine de caractere din plastic și cărți de abilități pe care să le plasați. Prodigy a fost creat de un studio fondat de Jean Bey – un jucator francez care se specializează în jocuri de bord tradiționale (de exemplu, a creat confruntarea). În această lume fantezie, două fracțiuni principale reprezentate de personaje diferite se luptă reciproc. Jucătorul își construiește echipa prin cumpărarea unor figuri noi de caractere. Caracterele sunt mutate prin mișcarea figurinelor, iar playerul face diferite acțiuni folosind un pachet de cărți speciale. Fiecare personaj are abilitățile individuale – jucătorul combină diferite cărți împreună pentru a le activa. Între întâlniri, jucătorul explorează harta lumii, se angajează în conversații complexe cu NPC-uri și ia questuri de la ei. Toate echipele și personajele au propria lor poveste și deciziile jucătorilor afectează evoluțiile ulterioare în poveste.

Poveste

Așa cum am menționat, jocul se află într-o lume fantastică numită Thasis, care este permeată de energia miraculoasă cunoscută sub numele de Mana – este crucială pentru existența tuturor ființelor. Din păcate, în cele din urmă, resursele încep să se epuizeze și, ca urmare, izbucnirea războaielor fratricide între regate care doreau să pună mâna pe restul energiei neprețuite; evenimentele au stricat întreaga civilizație și împărățiile s-au distrus unul pe altul. Povestea începe, când două facțiuni se află încă pe câmpul de luptă, și anume Regii Sorcerelor și Oamenii Liberi. În același timp, pe cer apare o cometă care prezice că campionii capabili să salveze lumea vor fi aleși în curând.

Acesta este modul în care eroii care locuiesc în Thasis încep să se adune în societăți, mai presus de toate, cu observatorii capabili să creeze Mana și păzitorii care îi protejează. Creatorii au pregatit mai multe grupuri predefinite de acest fel, dar majoritatea personajelor din aceste grupuri pot fi inlocuite, astfel jucatorii isi pot construi echipa in mod liber, prin cumpararea de figurine de caracter adecvate. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l acorzi este cine sunt oamenii loiali (regii Sorcererilor sau Oameni Liberi) – practic, fiecare personaj luptă pentru una dintre aceste facțiuni, deci un asasin numit Soha, care este loial față de Sorcerer Kings, nu poate sprijini Compania Storm, care deservește Oamenii Liberi.

Mecanici

În Prodigy pentru PC / Windows, aventura începe cu jucătorul autorizat, pentru care se folosește așa-numitul Simbol de putere – este un inel electronic care stochează datele profilului jucătorului. Odată ce este folosit, jucătorul câștigă simplu accesul la joc. Bordul menționat mai sus este partea fundamentală a experienței – până la 12 figurine pot fi amplasate pe rând; odată ce o figurină de caractere a fost plasată într-o poziție aleasă, echivalentul său digital apare imediat în același loc pe ecran. Pur și simplu mișcarea figurinelor mișcă personajele, iar diferite acțiuni pot fi luate folosind 8 carduri speciale, care trebuie plasate și pe placă. Fiecare personaj are abilitățile sale individuale și activează cele care impun jucătorului să combine diferite cărți împreună (de exemplu, „will” + „focus”). După ce a făcut acest lucru, jucătorul urmărește animațiile adecvate de pe ecran.

Cu toate acestea, gameplay-ul în Prodigy nu se referă numai la disputa. Între timp, jucătorul călătorește pe harta lumii, vizitează diferite locuri, discută cu NPC-uri și căutând questuri de la ei. Creatorii au implementat un sistem de dialog similar cu ceea ce cRPG-urile au de oferit în acest sens. Acest lucru permite jucătorului să aleagă între diferite linii de dialog și să facă alegeri morale care afectează evoluțiile din poveste. Mai mult decât atât, toate Companiile își au povestea aici și același lucru se aplică fiecărui personaj care poate deveni membru al acestora. În ceea ce privește efectuarea acestor acțiuni, este de asemenea controlat jocul folosind tabla, figurinele și cărțile.

Noutăți

24 septembrie
2015

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Prodigy" unui prieten