1
Notificările mele
Power Drive 2000

Social

Dată lansare

31 Martie 2019

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Finanțare

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea se desfășoară în anul eponim al anului 2000, dar nu și în cea istorică, suntem luați într-o realitate bazată pe imaginația anilor de mai sus, direct din filmele science-fiction din anii ’80. Prin urmare, atmosfera jocului este de epocă, lumea sa aprinsă cu lumini de neon, iar mașina futuristă numită The Avenger 2000 este echipată cu o inteligență artificială vorbită, cunoscută sub numele de C.A.T.

Titlul oferă șase moduri de joc, ambele disponibile într-un singur jucător și variantă multiplayer. Modul Race este o cursă standard în care încercăm să câștigăm cel mai bun timp sau să câștigăm o „fantomă” care este o înregistrare a alergării noastre anterioare sau a altcuiva. În modul Colector, rezultatul final depinde de cantitatea de diamante colectate pe platforma. Modul de depășire implică scăparea unei urmăriri de poliție pe străzile aglomerate ale unui oraș cyberpunk. În modul Vaporizer, un gard laser este amplasat pe malurile drumului; orice contact cu acesta duce la dezintegrarea mașinii noastre. Modul Gauntlet ne cere să evităm coliziuni cu obstacole, în timp ce pista este infinită și generată procedural. Ultimul este modul Turbo, care practic este o cursă obișnuită, cu consumabile nelimitate după ardere.

Este demn de menționat faptul că dezvoltatorii au rămas fideli tradițiilor jocurilor de curse de epocă, prin urmare, modul multiplayer este redat nu numai pe Internet, ci și pe un ecran separat.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Power Drive 2000" unui prieten