1
Notificările mele
Postal 2

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1694 301 poziții

Dată lansare

13 Aprilie 2003

Platformă

, ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Website

Website oficial

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Postal 2 (Mac/PC)
la doar
12 lei

Descriere

Poștale 2 este PC-ul (și mai târziu, Mac) urmăriți până la rularea cu poșta cu foarfece „Post”. Datorită naturii violente și jignitoare a jocului, a fost foarte mult un titlu împărțitor pentru jucătorii cu o reacție de dragoste sau ură și un spațiu mic între.

Peeing pe oameni le poate determina să vomite – Un exemplu de „scăzut” umor în Poștă 2 Premisa de bază este să treci prin joc completând o listă zilnică de sarcini mundane de-a lungul liniilor de ridicare a salariului de la locul de muncă, unde vei fi apoi concediat și căsătorit de șeful tău (Running With Scissors founder Vince Desi), apoi incercati sa incasati cecul la banca locala unde barbatii mascati se zbat cu arme, impiedicandu-va sa obtineti banii. Fiecare zi acorda jucatorilor noi sarcini si ziua se incheie cand ambele finalizati toate sarcinile și să vă întoarceți acasă.

Luni: luați cecul, plătiți în numerar și primiți lapte.

Marți: returnați cartea, obțineți autograful lui Garry, mărturisiți păcatele și primiți semnături. >

Miercuri: Piss pe tata, Ia Spălătorie, Ia Xmas Tree, și Votați.

Joi: Ia Napalm, Plătește Bilet, Fripturi, și Krotchy. > Vineri: Du-te la Clinica, Obțineți Alternator, Pick Pachet și ziua de naștere a unchiului Dave.

Jocul are multe aspecte care au fost aparent incluse pur și simplu pentru a fi ofensatoare; Este folosită o limbă foarte grosolană pe tot parcursul jocului, jocul conține multe stereotipuri, printre care se numără și sudenii gay-rapist, ofițerii de poliție idiotici și bombardierele sinucigașe afgane, referințele constante la glumele puericale despre fluidele corporale și substanțele solide, abilitatea de a urina pe NPC-uri și orice altceva pentru a îmbunătăți urina la urină specială inflamabilă, arma biologică WMD recuperată de la nivelul Tora Bora și referință frecventă la stupefiante, în special folosirea unei „țevi de fisuri” ca stimulant în joc.

Este posibil pentru a trece prin joc fără a ucide pe nimeni și jocul în sine se mândrește că este „Doar la fel de violent ca tine”. Dezvoltatorii au folosit această mantra pentru a apăra jocul de critici. Cu toate acestea, a fost subliniat faptul că acest lucru este incredibil de greu și nu foarte plină de satisfacții. În general, critici și gameri, precum și interzicerea în multe țări, a rămas un joc de nișă cu o hard-core cult după. Jocul are loc în Paradise, Arizona, care se bazează pe actualul oraș Bisbee, Arizona.

Jocul se desfășoară în Paradise, Arizona, p>

Unul dintre jocurile anterioare bazate pe Unreal Engine 2 și folosindu-se de fizica lui Karma rag-doll, jocul ar putea susține până la 50 pe ecranul NPI-urilor AI care au fost menite să vă provoace și ocazional să porniți pe propriile rampage după care poliția locală ar avea un interes mai mic pentru ei decât activitățile dvs. potențiale de încălcare a legii. Când jocul a fost expediat, acesta a fost răsturnat de perioade de încărcare frecvente de până la 90 de secunde, pe care mulți recenzori le-au găsit în mod inacceptabil de lungi. Această problemă a fost modificată în curând

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Postal 2" unui prieten