1
Notificările mele
Post Scriptum

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4276 4 poziții

Dată lansare

9 August 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Post Scriptum este un joc multiplayer concentrat, deci nu are o campanie de poveste expansivă. Inspirațiile au fost extrase din Operațiunea Market Garden (17-26 septembrie 1944), care a avut loc în Olanda în timpul celui de-al doilea război mondial. Operațiunea a presupus că a rupt prin Ardeni și „încheie războiul înainte de Crăciun”. Cu toate acestea, după bătălii feroce, aliații au acceptat înfrângerea.

Mecanici

Jocul vă permite să alegeți între două facțiuni: forțele aliate (inclusiv forțele aeronave britanice sau prima brigadă de parașutiști independente din Polonia) și armata germană, inclusiv Waffen-SS. Participați la bătălii de 50-vs-50 pe hărți creat reproduse și expansive. Creatorii jocului au folosit diverse resurse istorice pentru a surprinde realitatea războiului.

Post Scriptum a fost inspirată de jocuri precum Red Orchestra: Ostfront 41-45, Battleground Europe: WWII Online și ArmA. Din acest motiv, jocul are o senzație de simulare. Deoarece hărțile sunt destul de mari (de la 4 la 8 mile pătrate), trebuie să coopereze și să comunice cu colegii de echipă pentru a reuși. Modul de joc implică mai mult decât tirul – ar trebui să folosiți vehicule (există peste 50 dintre acestea disponibile), atât în luptă, cât și ca suport logistic, deoarece elementele de producție prezintă elemente de strategie, cum ar fi stabilirea bazelor pe câmpul de luptă.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Post Scriptum" unui prieten