1
Notificările mele
Pokemon Ultra Sun

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4606 276 poziții

Dată lansare

17 Noiembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Pokemon Ultra Sun este o altă tranșă a popularului serie RPG dezvoltată de Game Freak pentru consolele Nintendo handheld. Acesta a fost lansat impreuna cu Pokemon Ultra Moon, in timp ce versiunile imbunatatite ale lansarii consolelor portabile din generatia a 7-a, Pokemon Sun si Pokemon Moon. Încă o dată, jucăm ca antrenor de pokemon novice care dorește să devină cel mai bun antrenor din lume. Jocul vine cu o versiune alternativă o povestea pe care am văzut-o în runda anterioară a seriei, oferă noi tipuri de pokemon (unele disponibile doar în această versiune) și oferă locații noi și schimbate. Nimic nu sa schimbat din punct de vedere al gameplay-ului. Noi explorăm lumea jocului, facem quest-uri, prindeți mai multe și mai multe Pokemon, și luați parte la dueluri bazate pe turn cu alți instructori. Pokemon Ultra Sun acceptă aplicația PokeBank care ne permite să transferăm pokemonii prinși în alte jocuri din serie.

Poveste

Pokemon Ultra Sun pentru Nintendo 3DS are loc in acelasi univers ca seriile anterioare. Vom explora din nou arhipelagul Aloa ca antrenor de pokemon novice care dorește să devină cel mai bun antrenor din lume. Pokemon Ultra Sun are o poveste puțin diferită de predecesorul său și este mai aproape de a fi o continuare ca Pokemon Black 2 decât o nouă versiune a jocului precum Pokemon Yellow sau Pokemon Platinum.

Mecanici

În ceea ce privește gameplay-ul, Pokemon Ultra Sun pentru Nintendo 3DS nu este atât de diferit față de tranșele anterioare ale seriei. Noi explorăm lumea jocului, facem quest-uri, prindeți mai multe și mai multe Pokemon, și luați parte la dueluri bazate pe turn cu alți instructori. Sporim abilitățile noastre de luptă prin luptă, instruire și folosire a diferitelor obiecte speciale.

Jocul vine cu o poveste nouă și noi tipuri de pokemoni. Unele dintre ele sunt disponibile numai în Pokemon Ultra Moon, unele doar în Pokemon Ultra Sun, un aspect tipic al seriei, care are ca scop încurajarea interacțiunii dintre jucători. Vom întâlni, de asemenea, o versiune alternativă a lui Solgaleo, unul dintre masoții celei de-a șaptea generații, care a fost cuplat cu un alt pokemon legendar.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Pokemon Ultra Sun" unui prieten