1
Notificările mele
Pokémon Stadium

Social

Dată lansare

29 Februarie 2000

Platformă

Gen

, , ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Battle your Pokémon … IN 3-D !!!

Stadionul Pokémon este destul de simplu aspectul de luptă al Pokemon în 3D complet pentru Nintendo 64. A aplicat toate regulile pe care jocurile Game Boy le-au avut în bătălii. Originalul 151 Pokémon este folosit în această primă intrare pentru franciză deoarece obiectivul dvs. în joc este de a bate toate cupele variate pe niveluri, gimnastică Pokemon și Mewtwo pe toate dificultățile oferite de două ori.

Există de asemenea, mini-jocuri incluse ca o distragere a atenției de la toate bătăliile. O nouă bucată de hardware pentru N64, Transfer Pak, a venit împreună cu jocul. Acest periferic în formă unică este conectat ca Rumble și Controller Paks vă oferă posibilitatea de a utiliza propriul dvs. Pokémon de la jocurile Game Boy în luptă, ceea ce a stârnit începutul consolei la conectivitate de mână pentru Nintendo.

Dacă nu aveți Pokemon Roșu, Albastru și Galben, puteți folosi Pokémon închiriat furnizat în joc, dar cu chiriile dificultatea este mai mare. De asemenea, cu Transfer Pak, poți să joci jocurile Game Boy de pe Nintendo 64 cu abilitatea de a grăbi jocul pentru a antrena mai multe Pokémon care pot fi mutate din joc în casele pe care Stadionul le are la dispoziție. Seria Pokemon Stadium a avut în cele din urmă urmări pentru a urmări cu fiecare generație de jocuri Game Boy Pokémon. Locul unde se află turneele în stadionul Pokémon se desfășoară. Există patru tipuri diferite de tipuri de cupe în mod. Fiecare are propriul set de reguli distincte și cerințe de nivel pentru Pokemon implicate. Jucătorul trebuie să înregistreze un set de 6 Pokémon pentru a intra într-un turneu. Un total de 10 seturi diferite sunt permise la un moment dat. Pokémon poate fi luat de pe unul dintre cartușele Game Boy sau utilizând metoda de închiriere menționată mai sus. Odată ce un jucător alege un set, începe un turneu cu opt bătălii. La începutul fiecărei bătălii, atât computerele, cât și jucătorii au ales trei Pokémon. Cupa Poke – Pokemon la nivelele de 50-55 li se permite să participePetit Cupa – Pokemon la nivele de 25-30 li se permite să participePika Cup – Pokémon la nivele 15 -20 au permisiunea de a participaPrime Cup – Pokemon la toate nivelurile li se permite să participe.

Unu-patru jucători se luptă cu un set de reguli de la una din Cupele în Stadionul Mode.

opt lideri de sala de sport din primele trei jocuri Game Boy în succesiune. Ca și jocul de mână, înainte de a se lupta cu liderul propriu-zis, jucătorul trebuie să lupte mai întâi cu unii dintre prietenii lor. Jucătorul se poate uita la statuile din Pokémon folosite pentru a câștiga turneele în Stadiul de Moda aici.

Lăsați-vă un GB Pokemon să lupte pe televizor!

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Pokémon Stadium" unui prieten