1
Notificările mele
Pokémon Diamond/Pearl

Social

Dată lansare

22 Aprilie 2007

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dualga și Palkia, două Pokemon legendare din joc. Pokémon Diamond și Pokémon Pearl sunt o pereche de RPG-uri în franciza Pokémon (fiecare joc lansat are două versiuni, de exemplu, Red and Blue, Ruby și Sapphire). Jocurile au fost lansate pentru Nintendo DS pe 29 septembrie 2006 în Japonia, 22 aprilie 2007 în America de Nord, 21 iunie 2007 în Australia și 27 iulie 2007 în Europa. Jocurile au fost dezvoltate de Game Freak și publicate de Nintendo și The Pokémon Company. Pokemon Platinum, al treilea în trioul Diamond / Pearl, a fost lansat mai târziu (acest lucru a fost făcut și cu alte jocuri, de exemplu, Emerald, Crystal). Diamond / Pearl se află în cea de-a patra generație a francizei Pokémon.

Jocul are loc în regiunea Sinnoh. Jocul adaugă mai multe Pokémon, aducând totalul la 493 de specii diferite de Pokémon. Diamond și Pearl au ambele specii Pokémon exclusive, dar speciile pot fi tranzacționate la cealaltă versiune (precum și importate din jocurile Pokémon anterioare). În plus, există mai multe funcții noi, cum ar fi capabilitățile Nintendo Wi-Fi Connection, un nou ceas numit Pokétch și schimbări în mecanica de luptă.

A fost difuzat un anime bazat pe Diamond / Pearl pe Cartoon Network, precum și trei filme. Un total de 110 de episoade au fost difuzate în America de Nord, cu mai multe baze off de Pokemon Platinum pentru a fi difuzate. Cele trei filme sunt similare în stil cu emisiunea TV, având aceleași personaje, dar nu și un arc de poveste ca în spectacol. Cele trei filme sunt „The Rise of Darkrai”, „Giratina” și „Sky Warrior” și „Arceus To the Cucerirea spațiului-timp” (lansat doar în Japonia). Diamond / Pearl a fost relativ bine primit. Criticii au apreciat adaosul capabilităților online și jocul tradițional Pokémon. Jocul a fost însă criticat pentru sunetul și grafica sa primitivă și pentru faptul că într-adevăr nu a explicat prea mult despre predecesorii săi. Începând cu 31 martie 2016, Diamond / Pearl a vândut 17,63 milioane copii în întreaga lume.

Explorarea unui oraș.

Jocul lui PokémonDiamond / Pearl este în mare parte similar cu jocurile anterioare de Pokémon. Din luptă, jocul este văzut dintr-o perspectivă deasupra capului. În întreaga lume, jucătorul poate interacționa cu personaje care nu pot fi redate, vizitează magazine, călătorește în jurul Sinnoh și declanșează o luptă. Odată ce se află într-o bătălie, jucătorul poate folosi Pokemon-ul lor (oricare ar fi acestea) pentru a lupta împotriva Pokemonului sălbatic. Dacă este suficient de slăbit, este posibil să prindeți Pokemon sălbatic. Cu toate acestea, în cazul în care acesta leșină, atunci este imposibil să-l prinde. Bilele Poké pot fi cumpărate într-o gamă largă de tipuri, de la cea generică Poké Ball la Master Ball (sansa de sută la sută de a prinde Pokémon, indiferent de ceea ce este).

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Pokémon Diamond/Pearl" unui prieten