1
Notificările mele
Planet Nomads

Social

Evaluare

8/10 din 2 voturi

Popularitate

1819 295 poziții

Dată lansare

25 Mai 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de nisip de supraviețuire, în care jucătorul își asumă rolul unui astronaut, care încearcă să rămână în viață pe o planetă pustie. Dezvoltat de Craneballs, Planet Nomads oferă jucătorului o lume deschisă generată de procedură. Unul trebuie să tindă la nevoile de bază ale personajului său – aceasta înseamnă satisfacerea atât a foamei, cât și a setelor, precum și îngrijirea stării sale generale de sănătate. Protagonistul principal poate să se îmbolnăvească, să facă o contuzie și să spargă un membru, deci trebuie să ia în considerare amenințările pe care le prezintă mediul înconjurător, sub forma faunei și a florei planetei. În plus, trebuie evitate gazele otrăvitoare, temperaturile extreme și radiațiile radioactive. În comparație cu alte jocuri din genul de supraviețuire, Planet Nomads se evidențiază prin mecanica gameplay-ului său, permițând jucătorilor să ridice structuri folosind peste o sută de segmente diferite; aceasta este și modul în care se poate crea un vehicul pentru a explora planeta mai ușor și o navă spațială pentru a porni într-un voiaj spațial. Cu toate acestea, toate acestea necesită resurse – pentru a le găsi, un jucător trebuie să se aventureze dincolo de zonele sigure și să culeagă zonele planetei care sunt mult mai periculoase. Odată cu evoluția jocului, se câștigă acces la anumite îmbunătățiri ale uneltelor – multi-instrumentul folosit pentru colectarea resurselor, costumul de protecție și jetpack-ul. Jocul oferă un tratament suplimentar sub forma capacității de a distruge elementele mediului, compus din voxeli. Planet Nomads oferă suport pentru mods.

Mecanici

Pentru a supraviețui pe această planetă neexplorată, trebuie să tindem la nevoile de bază ale personajului său – aceasta înseamnă satisfacerea atât a foamei, cât și a setelor, precum și îngrijirea stării sale generale de sănătate; protagonistul principal poate să se îmbolnăvească, să facă o contuzie și să spargă un membru. În plus, un jucător trebuie să ia în considerare amenințările pe care le prezintă mediul, cum ar fi fauna și flora periculoasă, radiațiile radioactive, temperaturile extreme și gazele otrăvitoare.

Mecanica de bază a gameplay-ului care permite o supraviețuire în aceste condiții periculoase se învârt în jurul construirii unor structuri diferite. Este oarecum bazat pe principiul blocurilor LEGO, toate clădirile fiind construite folosind segmente proiectate de dezvoltatori (jocul oferă peste 100 de tipuri de blocuri predefinite), care pot fi conectate în diferite combinații. Un alt aspect al mecanismelor de joc necesită un jucător să creeze un vehicul – pentru a explora planeta mai ușor – și o navă spațială, permițând jucătorilor să meargă într-un voiaj spațial.

În afară de structurile de construcție, un jucător poate, de asemenea, să remarce numeroase elemente utile folosind toate resursele disponibile pe planeta pustiită. Pentru a le găsi, un jucător trebuie să se aventureze dincolo de zonele sigure din jurul taberei sale – mineralele rare pot fi scoase din locurile periculoase greu accesibile. Mai mult, un jucător trebuie să-și îmbunătățească uneltele personajului său, care include multifuncționalul pentru colectarea resurselor, costumul de protecție și jetpack-ul. Aceste îmbunătățiri sunt facilitate de un mecanic tipic pentru acest gen de jocuri pentru jocuri video.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Planet Nomads" unui prieten