1
Notificările mele
PixARK

Social

Evaluare

7.7/10 din 3 voturi

Popularitate

2437 76 poziții

Dată lansare

27 Martie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 48 - 5085

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat cu platforma PC / Windows în minte, PixARK este un joc unic care permite jucătorilor să exploreze un parc uriaș plin de diverse specii de animale, inclusiv dragoni și dinozauri. Jocul este un spin-off al jocului ARK: Survival Evolved și se caracterizează prin faptul că oferă jucătorului o mulțime de libertate și o lume construită în întregime din voxeli, o tehnologie care nu este folosită în mod obișnuit în jocuri. Proiectele anterioare ale studioului includ jocuri precum Taichi Panda și Dragon Revolt.

Mecanici

PixARK, lansat pe platforma PC / Windows, este un joc de supraviețuire deschis în lumea întreagă, ceea ce înseamnă că obiectivul nu este acela de a lăsa personajul jucătorului dvs. să sufere o moarte proastă și să îndure atâta timp cât puteți în condiții nefavorabile. Jocul prezintă mecanica văzută în ARK: Survival Evolved în timp ce oferă o lume vastă făcută complet din voxeli, care, într-o oarecare măsură, arată familiar cu cea descrisă în Minecraft. Lumea jocurilor este ușor de modificat, jucătorii pot construi structuri și obiecte de artizanat care modelează cuvântul din jurul lor destul de liber.

Diversitatea și libertatea caracterizează și modul de joc în general. Este posibil să personalizați aspectul și abilitățile personajului. Indiferent dacă doriți să zburați pe un dragon și vrăji cu o baghetă magică sau călătoriți cu un imens T-Rex și eliminați-vă dușmanii cu un lansator de rachete, puteți face totul și mai mult în PixARK.

Noutăți

5 februarie
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "PixARK" unui prieten