1
Notificările mele
Phantom Brigade

Social

Dată lansare

31 Octombrie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de strategie turn-based, plasat într-un univers science-fiction, și un proiect de debut de la Tetragon Works. Phantom Brigade vă aruncă într-o țară care este atacată și depășită de o altă națiune. Jucați ca un lider al rezistenței, încercând să recuperați patria sa din mâinile invadatorilor. Cea mai mare parte a timpului în joc este cheltuit pentru a da ordine unui mic grup de meștri, care efectuează tot felul de misiuni. Campania Brigaziei Phantom este foarte dinamică. Pe harta lumii puteți selecta care dintre obiectivele sau teritoriile să atace în continuare, luând în considerare faptul că resursele pe care le câștigați sau pierdeți au un impact direct asupra modului în care intră întregul conflict. Fiecare mech aflat sub comanda dvs. poate fi upgradat și personalizat, sporind astfel eficiența luptei. Cu toate acestea, chiar și cea mai puternică mech este inutilă fără un pilot, prin urmare, cheia succesului îi protejează pe bărbații tăi de daune, în timp ce îi obligă pe piloții inamici să-și părăsească mașinile.

Mecanici

Lansat pentru PC / Windows, Phantom Brigade păstrează jucătorul ocupat oferindu-i ordine micilor grupuri de meștri, făcând misiuni periculoase cu sistem turn-based. Fiecare dintre mașini poate fi personalizat într-o mare măsură, începând cu armele, tot drumul prin armură, piese mecanice și camo. Toți acești factori au o mare influență asupra eficacității luptei fiecărui model.

Cu toate acestea, chiar și cel mai puternic mech este complet inutil fără un pilot. De aceea este esențial să-i păstrați pe oameni protejați de daune. Aceeași regulă este valabilă și pentru adversari. Forțând unui pilot inamic să părăsească cabina de pilotaj este o modalitate perfectă de capturare a mechului lor, consolidându-vă astfel forțele.

Campania Phantom Brigade este foarte dinamică. În harta de strategie a lumii puteți selecta care ținte sau teritorii să atace în continuare. Resursele pe care le câștigi sau pierzi în acest mod au un impact direct asupra modului în care se desfășoară întregul conflict. Dezvoltatorul a oferit o mare varietate de provocări. Pe măsură ce jucați, ajungeți la sabotarea depozitelor, infiltrați bazele inamice și convoaiele de atac, printre altele. În cele mai multe greșeli, forțele jucătorului sunt mult mai slabe și mai puțin numeroase, de aceea este necesar să faci obiectivul misiunii repede înainte ca armatele inamice să ajungă.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Phantom Brigade" unui prieten