1
Notificările mele
Past Cure

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4410 273 poziții

Dată lansare

23 Februarie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Inspirat de filmul Inception, Past Cure este un joc de acțiune al treilea jucător, cu elemente de stealth și groază. Este, de asemenea, un proiect de debut al dezvoltatorului german Phantom 8 Studio. Principalul protagonist al jocului este Ian – fost soldat, care de ani de zile a fost închis în închisoare și a fost supus unor experimente misterioase care au dus la dobândirea de abilități supranaturale care i-au permis să controleze mințile umane și să utilizeze telekineza. Ian, totuși, trebuie să plătească un preț ridicat pentru noile sale puteri, pe măsură ce el încearcă încet la nebunie. Din acest motiv, el a decis să se răzbune pe cine este responsabil pentru starea lui. Modul de joc se bazează pe elemente tipice pentru gen, astfel încât un jucător trebuie să exploreze locații diverse și să lupte împotriva numeroșilor dușmani. Chiar dacă protagonistul principal este expert în arme și lupte corp la corp, el ocazional trebuie să-și folosească puterile pentru a se strecura printre adversari și pentru a evita camerele de supraveghere omniprezente. Mai mult decât atât, uneori conștiința lui îl duce la o realitate alternativă, unde trebuie să rezolve puzzle-uri logice și de mediu mai mult sau mai puțin complexe.

Poveste

Principalul protagonist al jocului este Ian – fost soldat care a fost închis în închisoare europeană de ani de zile și a fost supus experimentelor misterioase care au dus la dobândirea de abilități supranaturale care i-au permis să controleze mintea umană și să utilizeze telekineza. Ian, totuși, trebuie să plătească un preț ridicat pentru noile sale puteri, deoarece devine tot mai nebun. Pierderea sănătății sale mintale a modificat percepția sa asupra realității din jur.

De când a izbucnit, obiectivul său principal este să se răzbune pe cine este responsabil pentru starea actuală. Pentru a realiza acest lucru, el folosește ajutorul oferit de fratele său Markus și Sophia – un agent dubios enigmatic. Cu ajutorul lor, Ian continuă o urmărire care îl duce în cele din urmă la carteluri de criminalitate, organizații secrete și corupți oameni de știință. Această situație devine mai complicată atunci când își dă seama că o creatură străină îl vânează.

Mecanici

În versiunea PC / Windows a Past Cure, jucătorii observă acțiunea dintr-o perspectivă terță persoană (TPP). Mecanica gameplay-ului se bazează pe elemente care sunt tipice pentru acest gen de jocuri video – în timpul aventurii, un jucător ajunge să exploreze locații diverse și să lupte împotriva mai multor dușmani. Chiar dacă protagonistul principal este expert în arme și lupte corp la corp, ocazional trebuie să se strecoare prin adversari și să evite camerele de securitate omniprezente. Pentru a face acest lucru, Ian folosește puterile sale supranaturale și, de ex. dezactivează supravegherea de securitate.

Lucrurile sunt un pic diferite atunci când conștiința lui Ian îl duce la o realitate alternativă de coșmar – pentru a împinge povestea înainte, un jucător trebuie să rezolve puzzle-uri mai mult sau mai puțin complexe logice și de mediu. Cu timpul, dimensiunile încep să se suprapună, ca în clasicul contemporan, Inception de Christopher Nolan, de unde dezvoltatorii și-au tras inspirațiile pentru joc cu o mână.

Noutăți

29 January
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Past Cure" unui prieten