1
Notificările mele
NovaVoyager

Social

Dată lansare

31 Decembrie 2022

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un simulator spațiu sandbox dezvoltat de un designer singuratic, Damiano Vitulli. Acțiunea lui NovaVoyager este pusă într-un viitor îndepărtat, când omenirea colonizează noi sisteme planetare. Plecând, primim prima noastră navă și apoi decidem dacă vrem să urmărim o carieră de mercenar, un pirat, un pionier sau un miner. Putem combina, de asemenea, toate acestea pentru a ne crea calea. Distracția are loc într-o galaxie care se umflă cu viață, recreată în scară 1: 1 pe baza datelor autentice astronomice. Universul este umplut dens cu baze spațiale și colonii, unde există nenumărate căutări variate și oportunități de afaceri. Jocul este caracterizat de un realism impresionant al comportamentului navei noastre, care poate fi controlat de la cabina de pilotaj sau în perspectiva persoanei treia. Sistemul larg de control permite, de asemenea, manipularea numeroaselor sisteme la bord.

Mecanici

Jocul este pus într-un viitor îndepărtat, în momentele în care omenirea a colonizat nenumărate sisteme străine stele. Plotul nu joacă nici un rol semnificativ în distracție, totuși, deoarece NovaVoyager pune accentul pe libertatea sandbox-urilor. Plecând, primim prima noastră navă și apoi facem ceea ce ne place. Ne decidem dacă vrem să devenim mercenar, un pirat, un comerciant spațial, un pionier, un miner sau chiar să combinăm unele sau toate acestea pentru a ne crea propria carieră.

Cele de mai sus au loc într-o galaxie recreată la scara 1: 1 pe baza datelor autentice astronomice. Universul este plin dens cu colonii și baze spațiale, ambele oferind o mulțime de căutări pentru a efectua și numeroase oportunități de afaceri pentru comercianții întreprinzători. Între timp, modulele avansate de inteligență artificială asigură faptul că lumea înflorește cu viața.

Jocul pune accentul pe realism. Modul de joc este guvernat de un puternic motor de fizică care recreează cu fidelitate comportamentul navei noastre în gol spațiu, precum și influența altor obiecte gravitaționale în zborul său. Jucatorii pot controla din interiorul cockpit-ului sau pot alege camera care arata intregul vas. De asemenea, sistemul de control este foarte extins și ne permite să manipulăm numeroase sisteme la bord.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "NovaVoyager" unui prieten