1
Notificările mele
Nicktoons MLB

Social

Dată lansare

15 Septembrie 2011

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Nicktoons MLB este un joc de baseball de tip arcade, publicat de 2K Games, care vine pe Nintendo Wii, Xbox 360 și Nintendo DS. Acesta utilizează comenzile de mișcare pentru Wii și va avea, de asemenea, suport pentru Kinect pe Xbox 360 și utilizează motorul de joc dezvoltat pentru The Bigs 2. Jocul folosește licențe de la 30 de echipe Major League Baseball și jucătorii reali pot echipa cu sau împotriva caracterelor Nicktoon.

Acesta nu este un joc de baseball, ci mai degrabă un joc de baseball în stil arcadă. Modul de joc este realizat cu comenzi de mișcare. Swinging lilieci, pitching și aruncare sunt toate realizate folosind mișcările specifice fiecărei activități, totuși versiunea Xbox 360 va permite în continuare jocul normal al controlerului. Jocul va cuprinde, de asemenea, locații realiste, precum și locații bazate pe Nicktoons.

CharacterShowSpongebob SquarePantsSpongebob SquarePantsPatrick StarSpongebob SquarePantsSandy CheeksSpongebob SquarePantsFruncatul OlandezSpongebob SquarePantsLarryLobsterSpongebob SquarePantsDudley PuppyT.U.F.F. PuppyKitty KatswellT.U.F.F. PuppySheen EstevezPlanet SheenMr. NesmithPlanet SheenUltra LordPlanet SheenFanboyAventurile lui Fanboy & Chum-ChumChum ChumAventurile lui Fanboy & amp; Chum-ChumAangAvatar: The Last AirbenderKataraAvatar: Ultimul AirbenderTof Bei FongAvatar: Ultimul AirbenderPrince ZukoAvatar: Ultimul AirbenderDanny PhantomDanny PhantomZimInvader ZimGazInvader ZimRenRen & amp; StimpyStimpyRen & amp; Șampon de toaletă StimpyPowdered ManRen & amp; StimpyShaven YakRen & amp; Stimpy

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Nicktoons MLB" unui prieten