1
Notificările mele
Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Social

Evaluare

4/10 din 1 vot

Popularitate

6099 20 poziții

Dată lansare

27 Martie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3254

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Proiectul se bazează pe Neverwinter Nights: Diamond Edition, ceea ce înseamnă că vine cu jocul de vanilie, precum și cu pachetele de expansiune Shadows of Undrentide, Hordes of the Underdark și Kingmaker.

Acțiunea se desfășoară în zonele uitate, care sunt cele mai populare setări ale jocului de masă Dungeons & Dragons. Povestea versiunii vandute Neverwinter Nights se învârte în jurul orașului Neverwinter, care a căzut victima unei ciume misterioase și, prin urmare, a fost pus în carantină. Jucătorul își asumă rolul de erou însărcinat cu elaborarea unui remediu pentru ciumă și investigarea cauzei sale.

Mecanici

Neverwinter Nights: Enhanced Edition este un PC RPG clasic. În timp ce jucăm, explorăm locațiile, dezvoltăm caracterul nostru, facem misiuni și luptăm. Luptele au loc în timp real; sistemul de luptă oferă o caracteristică de pauză activă care ne permite să oprim jocul și să emităm calm comenzi.

Jocul ne permite să ne creăm propriul nostru caracter de la zero, dar de asemenea oferă un set de eroi premade de a alege. În Neverwinter Nights, jucătorul începe cu doar protagonistul. Mai târziu, putem să recruteze un henchman (unul în jocul de vanilie și Umbrele de Undrentide, două în Hordes of the Underdark), care este controlat de AI.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Neverwinter Nights: Enhanced Edition" unui prieten