1
Notificările mele
Neo Geo Cup ’98: The Road to the Victory

Neo Geo Cup ’98: The Road to the Victory

Editează
Neo Geo Cup ’98: The Road to the Victory

Social

Dată lansare

3 Martie 1998

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Neo Geo Cup ’98: Drumul spre Victorie este un joc de fotbal arcade publicat de SNK. A fost lansat în 1998, peste tot în lume, cu excepția Europei (versiunea europeană a fost în 1999). Datorită faptului că SNK nu a obținut niciodată licența FIFA (pentru că EA a avut-o), turneele din joc au fost toate neoficiale. SNK nu a reușit, de asemenea, să obțină o licență FIFPro, ceea ce înseamnă că nu există nume sau numere oficiale de jucători. Jocul a făcut, prin urmare, mici trucuri cu numele jucătorilor. De exemplu, Eric Wynalda este Wyoming și Luis Hernandez este Hernardo. Jocul a fost portat la Neo Geo Pocket Color în 1999 și a fost numit Neo Geo Cup ’98 Plus Color.

În versiunea arcade, jocul este mai scurt când joci împotriva unei alte persoane și nu există întreruperi de cravată. În cazul în care un meci se încheie într-o cravată, atunci ar fi o partidă de joc pentru ambii jucători. Versiunea arcade a folosit un joystick cu 8 căi și trei butoane: [Shoot / Low Pass / Slide | High Pass / Rough Play-Tackle Short Pass / Action Player Shift].

Versiunea de start încearcă să fie mai mult un joc de simulare în fotbal. Diferențele includ versiunea acasă fiind mai încetinită și mai mult realism adăugat la fotografiere și trecere.

Jocul a inclus echipe din întreaga lume și le-a împărțit în opt categorii. Aceste categorii au fost: Europa A (Italia, Olanda, Elveția, Norvegia, Anglia, Turcia, Portugalia, Croația) Europa B (Germania, Spania, Belgia, România, Danemarca, C (Franța, Bulgaria, Suedia, Rusia, Grecia, Ungaria, Austria, Iugoslavia) Africa (Nigeria, Camerun, Maroc, Egipt, Africa de Sud, Zambia, Cote d’lvoire, Tunisia) Rica, Puerto Rico, Guatemala, El Salvador, Jamaica) America de Sud (Brazilia, Argentina, Columbia, Paraguay, Chile, Ecuador, Uruguay, Peru) Singapore) Asia B (Coreea de Sud, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Hong Kong, India, Thailanda, Malaezia)

După ce ați ales echipa, ați putut alege una dintre cele opt echipe de lucru. Aceste upgrade-uri au fost: Full Power UpAttack Power UpDefense Putere UpSpeed ​​UpTeamwork UpTechnique UpCaptain-Power UpGoalkeeper-Power Up

Jocul iti permite sa alegeti unul din cele sase turnee pentru a juca, bazate pe turnee reale . Pe ecranul de selecție a scenei, turneele au fost cele mai dificile și mai puțin dificile, turneul mondial fiind cel mai dificil, iar turneul Asia fiind cel mai ușor. Turneul mondial (turneul mondial de la FIFA 1998) Turneul Europei (1996 UEFA European Campionatul de fotbal) Turneul America de Sud (Copa America 1997) Turneul Americas (1998 Cupa CONCACAF Gold Cup) Turneul Africa (1998 Cupa Africii a Națiunilor) Turneul Asia (1996 AFC Asian Cup)

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Neo Geo Cup ’98: The Road to the Victory" unui prieten