1
Notificările mele
Need for Speed: Most Wanted

Social

Evaluare

8.8/10 din 4 voturi

Popularitate

63 3 poziții

Dată lansare

15 Noiembrie 2005

Platformă

, , , , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Filme

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Nevoia de viteză: Cele mai vânate a fost lansarea din 2005 pentru franciza Need for Speed ​​de la EA Games. Spre deosebire de titlurile precedente, Most Wanted are loc în timpul zilei și întoarce poliția ca pe o problemă foarte reală pe străzile orașului fictiv Rockport. Most Wanted a fost bine cunoscută pentru urmăririle sale de poliție, deși se presupune că a obținut mai mult presa pentru cutscenele sale FMV, cu actori vii, decât pentru orice altceva. Most Wanted este frecvent comparată cu cele mai recente jocuri din cum ar fi Carbon, ProStreet și SHIFT. Jocurile de presă de la Gaming au susținut că cele mai căutate sunt unul dintre cele mai bune jocuri de Nevoie de viteză ale acestei generații și, în mod normal, este cel mai venerat de către jucătorii seriei.

Harta Lumii Rockport City

dispune de un oraș cu drum liber, cum ar fi Underground 2. Cu toate acestea, Most Wanted are loc în timpul zilei, mai degrabă decât în ​​timpul nopții. Pe întreg orașul există diferite tipuri de curse disponibile pentru dvs., cum ar fi evenimentele Drag and Circuit. În cea mai mare parte, cursele Circuit constituie principalele conținuturi ale cursei, deși există și alte tipuri de curse care se întâlnesc și ele. Unul dintre evenimentele de curse unice prezentate în „Most Wanted” este cursa „Speed ​​Trap”. De-a lungul traseului există capcane de viteză plantate și trebuie să le străbateți la viteza maximă. După depășirea vitezei prin toate capcanele se calculează viteza totală și cel care câștigă cea mai mare viteză totală este câștigătorul. Mai jos sunt toate modurile de rasă care există în joc:

Cursele CircuitCircuit au loc între 1 și 8 tururi și pot varia între adversarii dificili și ușor. Există 28 de circuite diferite și toate acestea vor fi întâmpinate în modul Carieră. Cursele de circuit sunt pur și simplu o chestiune de mai multe tururi diferite în jurul aceluiași curs și trebuie să veniți pe primul loc. Nu contează dacă îl faci pe primul loc în primul colț sau în ultima rundă, atâta timp cât vei trece mai întâi în linia de sosire în turul final.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Need for Speed: Most Wanted" unui prieten